• تاریخ انتشار : 1399/07/21 - 08:38
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا با حضور رئیس سازمان انتقال خون برگزار شد

اجرای پلاسما درمانی در بیمارستان سینا و بررسی و تصمیم گیری در خصوص پیشنهاد دایر کردن مکان درمانی جدید تحت نظر بیمارستان برای انتقال بیماران مبتلا به کرونا از مباحثی بود که در این جلسه مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان سینا؛ نشست کمیته بحران کووید 19 این مرکز با حضور دکتر پیمان عشقی، رئیس سازمان انتقال خون و دکتر محمدرضا مهدی زاده، مدیرکل انتقال خون استان تهران طبق روال هر هفته، شنبه 19 مهر99 برگزار شد.

در این نشست بعد از ارائه آمار هفته سی و سوم بیماران مبتلا به کووید بیمارستان، دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان با بیان خوشامدگویی به میهمانان این نشست گفت: دکتر عشقی از دانشمندان کشور هستند که در خصوص پلاسما درمانی در بیماران کووید 19 به تحقیق و پژوهش پرداخته‌اند، ایشان پیشنهاد پلاسما درمانی در بیماران مبتلا به کووید 19 بیمارستان سینا را بر اساس معیارهای سازمان انتقال خون مطرح کرده‌اند که پذیرش این پیشنهاد منوط به تأیید کمیته علمی کرونا بیمارستان است و سازمان انتقال خون در صورت پذیرش این پیشنهاد پلاسمای موردنیاز در اختیار بیمارستان قرار خواهد داد.

دکتر عشقی گفت: در رابطه با پلاسما درمانی باید واقع‌بینانه نگاه شود از زمانی که شیوع کرونا رسماً در کشور اعلام شد 2 هفته بعد سازمان انتقال خون کارآزمایی در بیمارستان بقیه‌الله آغاز کرد و بعد نیز در 10 بیمارستان سطح کشور اجرا شد و در اردیبهشت ما این کارآزمایی به اتمام رسید. هدف ما از پلاسما درمانی، جلوگیری از پیشرفت بیماری از فاز اولیه به فاز پیشرفته در افراد مبتلا است. سپس رئیس سازمان انتقال خون به تشریح نتایج به‌دست‌آمده از کارآزمایی پرداخت.

سپس استادان کمیته بحران کووید 19 بیمارستان به ارائه نظرات خود در زمینه پلاسما درمانی پرداختند.

در ادامه جلسه رئیس بیمارستان سینا، موضوع افزایش بخش جدید ویژه بیماران مبتلا به کرونا را مطرح کرد و گفت: افزودن یک بخش دیگر سبب افزایش فشارهای اجتماعی خواهد شد و باید تمامی کادر درمان، توانایی موردنیاز را داشته باشند وی همچنین با توجه به خوش‌نام بودن بیمارستان سینا در زمینه درمان بیماران مبتلا به کووید پیشنهاد دایر کردن مرکزی درمانی دیگری در نقطه‌ای از شهر را عنوان کرد که بیماران مبتلا به آن مکان ارجاع داده شوند و در بیمارستان سینا به درمان دیگر بیماری‌ها بپردازند.

مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس به ارائه گزارشی در خصوص نحوه کار اکسیژن سازها پرداخت و از زحمات کارکنان تأسیسات در مدت زمان بحران کرونا که بی‌وقفه در حال تلاش هستند قدردانی کرد. وی در ادامه از پیشنهاد دایر کردن مرکز درمانی سینای 2 استقبال کرد و گفت: این پیشنهاد می‌تواند در آینده نیز به نفع بیمارستان سینا باشد.

سوریا بابایی، مدیر دفتر پرستاری بیمارستان با استقبال از پیشنهاد مطرح شده گفت: برای دایر شدن مرکز درمانی جدید نیازمند نیروی کار جدید هستیم.

دکتر پویا پاینده مهر، رئیس بخش اورژانس این مرکز پیشنهاد ظرفیت سنجی اکسیژن‌رسانی بیمارستان را مطرح و بیان داشت: باید بر این اساس بیمار مبتلا به کووید پذیرفته شود.

دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان، بر نیازسنجی تخت‌های ای سی یو برای بیماران کووید در مرکز درمانی جدید و نیروی انسانی متخصص تأکید کرد و گفت: با در نظر گرفتن این مسائل انتقال دادن بیماران مبتلا به کووید بیمارستان سینا به مرکز درمانی سینای 2 مثمر ثمر واقع خواهد شد.

دکتر رضا شریعت محرری، رئیس گروه بیهوشی نیز پذیرش این پیشنهاد را نیازمند بررسی بیشتر دانست.

دکتر آذر حدادی، استاد بیماری‌های عفونی این مرکز شفاف‌سازی مسائل مختلف و بررسی ابعاد گوناگون بازگشایی مرکز درمانی جدید را ضروری دانست.

دکتر محمدکاظم آقامیر، مشاور رئیس بیمارستان نیز بر ضرورت امکان‌سنجی در راستای بازگشایی مرکز درمانی جدید تأکید کرد.

دکتر علی شکوری راد، رئیس بخش رادیولوژی عنوان کرد: اساساً نباید بیمارستان‌های جنرال درگیر بیماران مبتلا به کرونا شود و با توجه به اینکه معلوم نیست تا چه زمانی شیوع کرونا ادامه یابد، باید بیماران مبتلا به کووید در خارج از این مراکز درمان شوند.

دکتر مرضیه پازوکی، فوق تخصص بیمارهای تنفسی، ضمن رضایت از خارج‌سازی بیماران مبتلا به کووید از بیمارستان به مرکز دیگری برای انجام این پروژه، نیاز به تأمین نیروی متخصص برای آن مرکز را ضروری دانست.

• گروه خبری : بیمارستان سینا,گروه خبری RSS,اخبار
رضا  آسیابی