• تاریخ انتشار : 1399/01/16 - 09:34

پیام‌های کلیدی برای پیشگیری و کنترل COVID-19 در مدارس

فعالیت مدارس، تعطیلی و بازگشایی آن ها بعد از تعطیلی در دوران بروز بیماری جدید کرونا ملاحظات متعددی دارد. سازمان جهانی بهداشت با همکاری صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) و فدراسیون صلیب سرخ جهانی، به طور مشترک سندی را برای راهنمایی مسئولین مدارس، اولیا و نیز خود دانش آموزان در این خصوص تهیه کرده اند.

هدف از این سند ارائه راهنمایی‌های واضح و عملی برای انجام اقدامات ایمن از طریق پیشگیری، تشخیص زودهنگام و کنترل COVID-19 در مدارس و سایر موسسات آموزشی است. این راهنما، گرچه مخصوص کشورهایی است که انتقال COVID-19 را تایید کرده‌اند، اما در سایر کشورها نیز قابل استفاده است. آموزش و پرورش می‌تواند دانش‌آموزان را تشویق کند تا از طریق صحبت کردن با دیگران در مورد چگونگی جلوگیری از شیوع ویروس، مبلغ پیشگیری بیماری و کنترل در خانه، مدرسه و جامعه شوند. باز نگه داشتن مدارس بعد از تعطیلی، ملاحظات متعددی دارد که اگر به درستی رعایت شوند، می‌تواند سلامت عمومی را ارتقا دهد.
برای دریافت فایل اینجا کلیک نمایید.
  • گروه خبری : گروه خبری RSS,مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی,اخبار ,راهنما و دستورالعمل‌ها
مرجان  ایمانی‌لیل‌آبادی

مرجان ایمانی‌لیل‌آبادی