اخبار انتصابات

• تاریخ انتشار : 1396/08/03 - 18:30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انتصاب دکتر ابراهیم نعمتی‌پور به‌سمت مدیر گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه

دکتر کريمي، رئيس دانشگاه در حکمي دکتر ابراهیم نعمتی‌پور را براي دوسال به عنوان مدیر گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه منصوب کرد.

متن حکم رئيس دانشگاه به اين شرح است:

جناب آقاي دکتر ابراهیم نعمتی‌پور
استاد محترم دانشگاه
با سلام و احترام
دانشگاه علوم پزشکي تهران به عنوان نماد آموزش عالي در حيطه علوم پزشکي وظيفه خود مي‌داند که با قوت، رسالت خود را در حيطه‌هاي آموزش، تحقيق و فن‌آوري و ارايه خدمات سلامت با کيفيت مطلوب و به صورت روزآمد پيگيري و محقق نمايد. پیشرفت و ارتقاء جایگاه دانشگاه در گرو فعالیت هدفمند گروه‌های آموزشی است که با بهره‌مندی از اساتید مجرب و متعهد، خاستگاه پویایی و بالندگی علمی در دانشگاه هستند.
نظر به تعهد، تجربه و توانمندي‌هاي ارزشمند شما، بدين‌وسيله جنابعالي را به مدت دوسال به عنوان مدیر گروه آموزشی بیماری‌های قلب و عروق دانشگاه منصوب مي‌نمايم. انتظار مي‌رود با تعامل سازنده با دانشکده پزشکی، رؤسای محترم بخش‌ها و سایر حوزه‌های مرتبط در جهت ارتقاء فعالیت‌های‌آموزشی و پژوهشی گروه در جهت اهداف دانشگاه اقدام نمائید.
اميد مي‌رود با به کار گرفتن تمام توان و ظرفيت، به حركت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعيين شده حرکت نمائید. از درگاه خداوند متعال توفيق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دكتر عباسعلي كريمي
رئيس دانشگاه

• گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,انتصابات
مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

فروغی آموزش پزشکی عمومی

78/10/11 - 00:00

استاد ارجمند جناب آقای دکتر نعمتی پور انتصاب شایسته شما را تبریک می گویم امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید فروغی آموزش پزشکی عمومی

پاسخ

78/10/11 - 00:00

یعنی دیگر قرار نیست شیوه نامه انتخاب مدیر گروهها اجرا شود؟

پاسخ