اخبار انتصابات

• تاریخ انتشار : 1396/07/25 - 21:20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتصاب دکتر امیرعلی سهراب پور به سمت معاون آموزشی دانشگاه / قدردانی دکتر کریمی از دکتر جلیلی

دکتر کریمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حکمی دکتر اميرعلي سهراب پور را به سمت معاون آموزشي دانشگاه منصوب و از خدمات دکتر جلیلی قدردانی کرد.

متن حکم به شرح زیر است:

جناب آقاي دکتر اميرعلي سهراب پور
دانشیار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
 دانشگاه علوم پزشکي تهران به‌عنوان نماد آموزش عالي در حيطه علوم پزشکي وظيفه خود مي‌داند که با قوت، رسالت خود را در حيطه‌هاي آموزش، تحقيق و فن‌آوري و ارائه خدمات سلامت با کيفيت مطلوب و به‌صورت روزآمد پيگيري و محقق نمايد.
 نظر به تعهد، تجربه و توانمندي‌هاي ارزشمند شما، بدين‌وسيله جنابعالي را به‌عنوان معاون آموزشي دانشگاه منصوب مي‌نمايم. انتظار مي‌رود با تعامل سازنده با ساير معاونين و رؤساي دانشکده‌ها و بيمارستان‌ها، بهره‌مندي از توان مديران و کارشناسان آن حوزه و جلب همکاري اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه علاوه بر تدبير امور جاري، نسبت به برنامه‌ريزي جهت امور زير تا حصول نتيجه، اهتمام ويژه مبذول فرمائيد:
•    عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم متناسب با مأموريت‌هاي آن حوزه
•    تعيين اولويت‌هاي آن حوزه با توجه به اسناد بالادستي به ويژه نقشه علمي و همچنين تجارب برنامه‌هاي پيشين دانشگاه با هدف تدوين برنامه چهارساله 1400-1396 دانشگاه با تکيه بر ارتقاي کيفي آموزش
•    اقدامات لازم در زمينه استمرار و اجراي بسته‌هاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي
•    لزوم توجه ويژه به آموزش و ارزيابي رفتار حرفه‌اي اعضاي هيأت علمي و فراگيران با بهره‌گيري از آموزه‌هاي علمي، ديني و ملي
•    پيگيري برنامه استفاده از عرصه‌هاي حوزه بهداشت براي آموزش سرپايي با همکاري حوزه بهداشت
•    توجه خاص به ارتقاي کرامت نيروي انساني همراه با افزايش بهره‌وري
•    صيانت از منابع فيزيکي و مالي، خلق منابع جديد و مديريت هزينه‌ها
 اميد مي‌رود حوزه آموزش دانشگاه با به کار گرفتن تمام توان و ظرفيت، به حركت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعيين شده ادامه دهد. از درگاه خداوند متعال توفيق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دكتر عباسعلي کريمي
سرپرست دانشگاه

همچنین رييس دانشگاه در نامه‌ای از خدمات دکتر جلیلی در طول تصدي معاونت آموزشی دانشگاه قدرداني کرد.

جناب آقاي دکتر محمد جليلي
استاد محترم دانشگاه
با سلام و احترام
 مسئوليت‌پذيري و همکاري اعضاي هيأت علمي در اداره امور اجرايي دانشگاه علوم پزشکي تهران، بدون ترديد يکي از مهمترين عوامل پيشرفت آن در دوره حيات پربرکت دانشگاه بوده است.
    لازم مي‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند جنابعالي در طي دوره طولاني مسئوليت معاونت آموزشي دانشگاه که نتايج پربار و ماندگاري در پي داشته است سپاسگزاري نمايم و برايتان از درگاه خداوند متعال سلامتي و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
    اميدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندي‌هاي ارزنده شما استفاده نمايد.
دكتر عباسعلي كريمي
سرپرست دانشگاه

• گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,انتصابات
مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

اصغری

78/10/11 - 00:00

آقای دکتر جلیلی مدیری بسیار توانمند، خوشفکر و دلسوز و برحذر از تعارض منافع برای دانشگاه بودند. امیدوارم دانشگاه همچنان از علم و تجارب ایشان استفاده نماید. انتصاب شایسته جناب آقای دکتر سهراب پور را هم به دانشگاهیان تبریک عرض میکنم و امیدوارم در بهبود کیفیت آموزش و اعتلا جایگاه علمی دانشگاه موفق و پیروز باشند. اصغری

پاسخ

داریوش

78/10/11 - 00:00

مشخصا دکتر کریمی شناخت خوبی از ظرفیت های دانشگاه دارند. این را انتخاب های سنجیده ایشان نشان میدهد. آرزوی توفیق برای آموزش دانشگاه.

پاسخ