اخبار انتصابات

• تاریخ انتشار : 1396/07/25 - 09:27
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

انتصاب دکتر مهدی رضایی به‌عنوان معاون درمان دانشگاه/ قدردانی دکتر کریمی از دکتر علیپور

دکتر کریمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حکمی دکتر مهدی رضایی را به سمت معاون درمان دانشگاه منصوب و از خدمات دکتر علیپور قدردانی کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقاي دکتر مهدي رضايي
استاديار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
دانشگاه علوم پزشکي تهران به‌عنوان نماد آموزش عالي در حيطه علوم پزشکي وظيفه خود مي‌داند که باقوت، رسالت خود را در حيطه‌هاي آموزش، تحقيق و فن‌آوري و ارايه خدمات سلامت باکيفيت مطلوب و به‌صورت روزآمد پيگيري و محقق نمايد.
نظر به تعهد، تجربه و توانمندي‌هاي ارزشمند شما، بدين‌وسيله جنابعالي را به‌عنوان معاون درمان دانشگاه منصوب مي‌نمايم. انتظار مي‌رود با تعامل سازنده با ساير معاونين و رؤساي بيمارستان‌ها، بهره‌مندي از توان مديران و کارشناسان آن حوزه و جلب همکاري پزشکان، پرستاران و ساير ارائه‌دهندگان خدمات سلامت در دانشگاه علاوه بر تدبير امور جاري، نسبت به برنامه‌ريزي جهت امور زير تا حصول نتيجه، اهتمام ويژه مبذول فرماييد:
- عملياتي نمودن برنامه ششم توسعه و برنامه سلامت دولت دوازدهم متناسب با مأموريت‌هاي آن حوزه
- تعيين اولويت‌هاي آن حوزه با توجه به اسناد بالادستي به‌ويژه نقشه علمي و همچنين تجارب برنامه‌هاي پيشين دانشگاه باهدف تدوين برنامه چهارساله 1400-1396 دانشگاه
- اقدامات لازم در زمينه استمرار طرح تحول نظام سلامت با تأکيد خاص بر موارد زير:
- ارتقاء کيفيت  خدمات درماني با ارتقاء مديريت بيمارستاني، تدوين و اجراي راهنماهاي باليني و استانداردهاي مراقبت بيمار و اعتباربخشي درمان
- بهبود کيفيت ارائه خدمات درماني در اورژانس‌هاي بيمارستاني
- بهبود اقتصاد درمان با استقرار نظام راهبردي و هوشمند خريد خدمات درماني
- لزوم توجه ويژه به ارتقاي رفتار حرفه‌اي در کادر درماني با بهره‌گيري از آموزه‌هاي علمي، ديني و ملي
- توجه خاص به ارتقاي کرامت نيروي انساني همراه با افزايش بهره‌وري
- صيانت از منابع فيزيکي و مالي، خلق منابع جديد و مديريت هزينه‌ها
اميد مي‌رود حوزه درمان دانشگاه با به کار گرفتن تمام توان و ظرفيت، به حركت خود با سرعت و شتاب مطلوب در جهت اهداف تعيين شده ادامه دهد. از درگاه خداوند متعال توفيق شما را در انجام امور محوله خواستارم.
دكتر عباسعلي کريمي
سرپرست دانشگاه

همچنین دکتر کریمی در نامه اي از خدمات دکتر علیپور در طول مسئولیت معاونت درمان دانشگاه قدرداني کرد.
سركار خانم دكتر صدف علي پور
دانشيار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
 مسئوليت‌پذيري و همکاري اعضاي هيأت علمي در اداره امور اجرايي دانشگاه علوم پزشکي تهران، بدون ترديد يکي از مهمترين عوامل پيشرفت آن در دوره حيات پربرکت دانشگاه بوده است.
لازم مي‌دانم از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند سركارعالي در طي دوره مسئوليت معاونت درمان دانشگاه که نتايج پرباري در پي داشته است سپاسگزاري نمايم و برايتان از درگاه خداوند متعال سلامتي و سعادت روزافزون مسئلت کنم.
اميدوارم دانشگاه و عرصه نظام سلامت کشور همچنان بتواند از تجارب و توانمندي‌هاي ارزنده شما استفاده نمايد.
دكتر عباسعلي كريمي
سرپرست دانشگاه

• گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,انتصابات
سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی

دکتر رحمانی

78/10/11 - 00:00

برادر ارجمندم جناب آقای دکتر رضایی با سلام و احترام.انتصاب شایسته جنابعالی را صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند منان آرزوی موفقیت و تندرستی دارم.قطعا پشتکار شما در آن حوزه مثمر ثمر خواهد بود.

78/10/11 - 00:00

به سرکار خانم کتر علی پور خسته باشید و دست مریزاد جدی باید گفت ، انصافاً معاونت درمان در دوران تصدی ایشان پیشرفت جدی و محسوسی داشت هر چند مشکلات و کمبوده ا هم کم نیستند.

78/10/11 - 00:00

با سلام بحق یکی از بهترین انتخابها که نشانه ی شایسته سالاری میباشد انتخاب جناب آقای دکتر رضایی میباشد .

محمد معتمد

78/10/11 - 00:00

جناب آقای دکتررضایی انتصاب جنابعالی را به سمت معاونت درمان دانشگاه را به شما تبریک وتهنیت عرض نموده وامیدوارم به مانند همیشه موفق وپیروز باشید

برای خانم دکتر علی پور موفقیت و سربلندی آرزومندیم

دکتر مجتبی صداقت

78/10/11 - 00:00

با سلام به نظرم انتخاب شایسته ای است. دکتر فردی آگاه، دلسوز و دارای تفکر سیستماتیک است . از زحمات بی شائبه سر کار خانم دکتر علیپور هم به عنوان عضو کوچکی از خانواده دانشگاه تشکر می کنم.

جواد رفیع نژاد
78/10/11 - 00:00

دوست و برادر عزیز جناب آقای دکتر رضایی انتصاب شایسته شما را به عنوان معاون درمان دانشگاه تبریک گفته برایتان موفقیت و سلامتی را ارزومندم

هیات علمی دانشگاه

78/10/11 - 00:00

انتصاب جناب اقای دکتر رضایی بعنوان معاون درمان دانشگاه که از اساتید صاحب اندیشه و تحول گرا و جوان و با تجربه است مایه مباهات و خوشحالی جامعه دانشگاه هست مطمنا حضور ایشان نوید بهبودی در امر درمان دانشگاه را میدهد این انتخاب نشاندهنده درایت و هوشمندی بالای ریاست دانشگاه است امیدوارم دانشگاه در اوج شکوفایی خویش قرار گیرد.

78/10/11 - 00:00

از زحمات گرانقدر سرکار خانم دکتر علیپور بسیار ممنونم. ایشان از سرمایه های بسیار ارزشمند دانشگاه هستند که علاوه بر دلسوزی، تجربه و توانمندی قابل توجهی در بهبود شرایط درمانی دانشگاه دارند. امیدوارم دانشگاه همچنان از توانمندی ایشان بهره مند شوند.

78/10/11 - 00:00

سرکار خانم دکتر علیپور خسته نباشید دوران سخت و بحرانی را با موفقیت پشت سر گذاشتید امیدوارم بتوانند به نحو شایسته از تواناییهای شما که بر هیچکس پوشیده نیست استفاده نمایند

حسن موسی زاده اشرفی

78/10/11 - 00:00

برادر عزیز و بسیجی جناب آقای دکتر رضایی انتخاب بجا و مناسب شما را به معاونت درمان دانشگاه تبریک میگم و امیدوارم با توجه به سوابق درخشان شما، شاهد روزهای پراز خیر و برکت برای عموم مردم و پرسنل دانشگاه باشیم و انشاءالله همیشه سلامت و مانا باشید.

78/10/11 - 00:00

استاد گرامی جناب آقای دکتر رضایی انتصاب حضرتعالی را به معاونت درمان دانشگاه تبریک عرض میکنم امیدواریم در این سمت نیز مانند مدیریت های قبل اثرات نیکوو پایداری از خود به یاد گار بگذارید . همچنین به سر کار خانم دکتر علی پور خسته نباشید عرض می کنم