اخبار انتصابات

• تاریخ انتشار : 1394/12/04 - 09:06

دکتر علی اعتمادیان به‌عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بیمارستان یاس منصوب شد

دکتر جعفریان، دکتر علی اعتمادیان را به‌عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بیمارستان یاس منصوب کرد.

رئیس دانشگاه، دکتر علی اعتمادیان را به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور بیمارستان یاس منصوب کرد.

متن حکم به شرح ذیل است:
جناب آقای دکتر علی اعتمادیان
یا سلام و احترام
 استفاده کامل از ظرفیت‌های بیمارستان یاس که به همت موسسه غیرانتفاعی محب ساخته‌شده و به بهره‌برداری رسیده است، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های فعلی حوزه درمان دانشگاه است. نظر به سابقه جنابعالی در این بیمارستان از آغاز ساخت تا امروز، بدین‌وسیله شمارا به‌عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بیمارستان یاس منصوب می‌نمایم.
 انتظار می‌رود با حضور مؤثر جنابعالی در کنار سرپرست محترم بیمارستان و همکاری با کمیته راهبردی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن تمام ظرفیت بالقوه این بیمارستان فعال شود. همکاری کلیه حوزه‌ها و واحدهای دانشگاه در انجام این امر ضروری است. توفیق جنابعالی را از خداوند بزرگ خواستارم.
دکتر علی جعفریان
رئیس دانشگاه