اخبار بازدیدها

 

  • تاریخ انتشار : 1391/10/20 - 00:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 30
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر ترابی در نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری الگوسازی و خلق چشم اندازها را لازمه رهبری در نوآوری دانست

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: دبير ستاد نوآوري دانشگاه، ورود به حوزه نوآوري را شرط لازم اما ناكافي دانست و خواستار كمك به انسجام و تحكيم بيشتر فعاليت هاي نوآورانه در دانشگاه شد.

گالری عکس
در نخستین نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری که امروز 20 دی ماه 1391 در سالن شورای دانشگاه برگزار شد، دکتر ترابی، دبیر ستاد نوآوری، با بیان پیشینه و سابقه ای از فعالیت های ستاد نوآوری دانشگاه گفت: دانشگاه نوآور و نظام نوآوری از موضوعات جدی مورد بحث در دنیاست که برنامه ریزیهای وسیعی نیز در این زمینه صورت گرفته و دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز از سال 1385 به این موضوع پرداخته است. در سال 1387 نیز همزمان با تاکید مقام معظم رهبری، ستاد نوآوری در دانشگاه تشکیل شد.
وی به اولویت بندی موضوعات بر اساس نقشه علمی کشور، نقشه نظام تحول و اسناد بالادستی اشاره کرد و گفت: برنامه نوآوری دانشگاه، مدل سازی بسیج منابع برای دستیابی به اهداف نقشه علمی است و برای حرکت به سمت رهبری نوآوری باید به صورت مداوم به تبیین و خلق چشم اندازها بپردازیم و در این زمینه الگو سازی نماییم.
دکتر ترابی، تغییر جهت دانشگاه ها از سال 2010 به سمت نوآوری و قرار دادن آن به عنوان محور توسعه خبر داد و تصریح کرد: از این سال به بعد، دانشگاه ها به عنوان پویا ترین نهادهای اجتماعی موظف به پاسخگویی به سئوالاتی شدند که از آن جمله می توان به اینکه لازم است چه قابلیت های جدیدی متولد شود؟ و یا با توجه به شرایط زمانی، ساختار رقابتی مناسب دانشگاه چگونه باید باشد؟ اشاره کرد.
وی به تشریح فعالیت های انجام شده پرداخت و گفت: توسعه فضای فیزیکی، بررسی، شناخت و تدوین شاخص های نوآوری و برگزاری کارگاه های مختلفی با هدف افزایش مهارتهای نوآوری از جمله اقدامات انجام شده در این حوزه بشمار می رود.
دبیر ستاد نوآوری، بزرگ ترین سازمان مجازی موجود در کشور در زمینه نوآوری را متعلق به دانشگاه دانست و یادآور شد: با ایجاد مدیریت فرآیند نوآوری، بحث توسعه خدمات و محصولات جدید و شرکتهای دانش بنیان به شدت در حال پی گیری است.
وی تکیمل چرخه نوآور و توسعه مهارتهای لازم برای نوآوری را از ابعاد برنامه های نوآوری دانشگاه خواند و افزود: به دنبال ایجاد ماتریس فرصتهای نوآوری در دانشگاه هستیم.
دبیر ستاد نوآوری، به آغاز روز نوآوری در دنیا از سال 2007 اشاره کرد و گفت: اولین نهادی که در کشوری این روز را در تقویم خود به ثبت رساند، دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
دکتر ترابی، پرورش خلاقیت و نوآوری، ترویج فعالیت های نوآورانه و ایجاد فرصت های همکاری بین نهادها و گروه های نوآور را از مهم ترین اهداف روز نوآوری در دانشگاه خواند و تصریح کرد: رونمایی از کتاب نوآوری دانشگاه، رونمایی از کتاب اولین ها در هر سال، ارائه برنامه کانون کانون های نوآوری، اعطای گرنت نوآوری و معرفی و تقدیر از نوآوران از جمله مهم ترین برنامه های روز نوآوری بشمار می آید.
وی از چاپ راهنمای راه اندازی گام به گام دفتر نوآوری خبر داد و گفت: نوآوری فعالیتی فرضی و خیالی نبوده و قصد دارد موجب تکمیل و جهش امور شود و من امروز خدا را شاکرم که نوآوری در دانشگاه اصحابی پیدا کرده است.
دبیر ستاد نوآوری، برگزاری روز نوآوری در دانشگاه را بسیار اثربخش و مثبت ارزیابی کرد و گفت: این فعالیت ها موجب شد تا رئیس جمهور پیامی را به مناسبت این روز صادر نمایند و معاون اول رئیس جمهور نیز در نامه ای از دکتر لاریجانی که به حق حامی و پایه گذار شکل گیری این مسئله بودند قدردانی نماید.
دکتر ترابی ضمن تقدیر از مدیر روابط عمومی، نقش ایشان را در اثربخشی این روز بسیار زیاد توصیف کرد و اظهار داشت: تقریبا روابط عمومی با تمامی عناصر اثرگذار در این حوزه مصاحبه انجام داد و در کل هزارو 450 خبر در سال گذشته برای روز نوآوری تولید شد و این امر منجر به استقبال بی نظیر افراد از همایش روز نوآوری شد.
وی در پایان از تلاش مسئولان کانون های نوآوری در واحدهای مختلف دانشگاه قدردانی کرد.
خبرنگار: نسیم قرائیان
عکس: جمشید ربیعی
نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری برگزار شد
دکتر منصوری در جلسه کانون های نوآوری رشد روز افزون دانشگاه در حیطه های نوآورانه را مثبت ارزیابی کرد
دکتر ترابی در نشست مسئولان کانونهای نوآوری دانشگاه با دکتر منصوری الگوسازی و خلق چشم اندازها را لازمه رهبری در نوآوری دانست
دکتر گتمیری مستند سازی فعالیت های نوآورانه در دانشگاه را موجب جهش در این حوزه خواند

  • کد خبر : 35099
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم