اخبار بازدیدها

 

  • تاریخ انتشار : 1400/07/26 - 18:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1162
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید سرپرست دانشگاه از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه

دکتر قناعتی: مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی ظرفیت بالایی دارد و ان‌شاءالله آینده درخشانی در پیش خواهد داشت

سرپرست دانشگاه در بازدید از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه، توجه به تحقیقات و فناوری را زمینه‌ساز مطرح شدن کشور در ابعاد جهانی معرفی کرد.

بازدید سرپرست دانشگاه از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین قناعتی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران روز دوشنبه 26 مهر 1400 با همرایی دکتر اکبر فتوحی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر حمید خویی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه و دکتر ماشاءالله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، از مرکز رشد واحدهای فناوری فرآورده‌های دارویی دانشگاه بازدید کرد.

در پایان این بازدید دکتر قناعتی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اشاره ظرفیت بالای فناوری در این مرکز، گفت: در این مرکز داروهایی که هایتک هستند و تکنولوژی بسیار بالایی دارند در یک فضای نسبتاً کوچک در حد قابل‌توجهی تولید می‌شوند؛ به‌گونه‌ای که چهل درصد داروهای مدرن ضد سرطان موردنیاز کشور در این مرکز تولید می‌شود. درواقع با برنامه‌ریزی مناسب و حمایت مدیران وزارت بهداشت و سایر مسئولان کشور، علاوه بر خودکفایی در مصرف داخلی، با برطرف شدن موانع صادرات، می‌توانیم ارزآوری خیلی خوبی داشته باشیم که پشتوانه‌ی رشد مجدد و گسترش چنین مراکزی خواهد شد.

وی با اشاره به تلاش‌های فراوانی که در این مرکز شده است؛ گفت: جزو کارها و وظایف اصلی دانشگاه این است که از این مراکز حمایت جدی کند که در اولین اقدام امروز بنا شد که ان‌شاءالله قسمتی از مطالبات مرکز را برگردانند تا برای حرکت‌های بعدی، شرایط مهیاتر شود. کشور باید قدر ذخایر ارزشمند و روحیه بسیار خوب جوانانی که با توان بالا کار می‌کنند – و هرکدامشان میلیاردها دلار می‌ارزند - را بداند و از آن‌ها حمایت کند؛ افق خیلی خوبی از این مرکز دیدم و ان‌شاءالله آینده‌ی درخشانی در انتظار آن خواهد بود.

از دکتر فتوحی می‌خواهم خیلی سریع نقشه‌ی جامع طراحی پارک علم و فناوری در پردیس یافت‌آباد را تهیه و برای ساخت، گسترش و استقرار دوستان برنامه‌ریزی کنند تا شرکت‌های دانش‌بنیان، مکانی در شان دانشگاه داشته باشند که این مسئله به توسعه فناوری، کمک خواهد کرد زیرا فرآیندهای پژوهشی، اثرگذاری چندوجهی دارند.

وی تحول علمی آمریکا پس از جنگ جهانی دوم را مرهون توجه ویژه به امر پژوهش و تحقیقات معرفی کرد و گفت: ما می‌خواهیم در سطح ملی و بین‌المللی مطرح باشیم بنابراین باید بگوییم که همه ایران باید وارد چرخه‌ی تحقیقات بشوند.

خبرنگار: الهام علی 

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,ماه نمای دانشگاه ,بازدیدها
  • کد خبر : 198349
فیلم بردار
میر حامد  حسینی
تهیه کننده:

میر حامد حسینی

فیلم ها

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *