محتوای خبری بیمارستان بهارلو

• تاریخ انتشار : 1395/05/03 - 12:24

جلسه مردمی سردرد در خانم‌ها در بیمارستان بهارلو برگزار ‌شد

جلسه مردمی سردرد در خانم‌ها در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار ‌شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهارلو، جلسه مردمی سردرد در خانم‌ها، روز پنج‌شنبه 31 تیرماه 95 با حضور دکتر منصوره تقاء، رئیس انجمن سردرد ایران و با سخنرانی دکتر فرشته نادری، متخصص مغز و اعصاب ویژه عموم در آمفی‌تئاتر بیمارستان بهارلو برگزار ‌شد.
در این جلسه انواع سردرد ازجمله سردردهای تنشی، میگرن و سردردهای ناشی از پوزیشن های نامناسب ازنظر ارگونومی و همچنین راهکارهای پیشگیری و کاهش سردرد، راهکارهای ورزشی، رابطه تغذیه با سردرد و بهبود سبک زندگی توضیح داده شد.
پس از پایان سخنرانی، دکتر سمیه ناصر گیوه چی و دکتر فرهاد افسری، متخصصین نورولوژی، دکتر مریم پورشمس، متخصص اعصاب و روان، دکتر محدثه آزادواری، متخصص طب فیزیکی و توان‌بخشی، دکتر سوده رازقی، متخصص تغذیه به همراه دکتر فرشته نادری و دکتر منصوره تقاء به‌تمامی سؤالات مراجعین پاسخ گفتند.
این جلسه مردمی، در راستای سیاست‌های افزایش دانش جامعه، توسط انجمن سردرد ایران و با همکاری بیمارستان بهارلو برگزار شد./ق

• گروه خبری : بیمارستان بهارلو