محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1395/04/25 - 13:10

انتصاب دکتر پیمان صادقی به عنوان رییس بیمارستان بهرامی

دکتر جعفریان، رییس دانشگاه، ضمن قدردانی از زحمات دکتر علی اکبر رهبری منش در حکمی دکتر پیمان صادقی را به عنوان رییس بیمارستان بهرامی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر پیمان صادقی
استادیار محترم دانشگاه

سلام علیکم

بیمارستان ها از جمله مراکز آموزش، پژوهش و ارائه خدمات در دانشگاه هستند و ارتقا سطح آنها نه تنها در ایجاد رضایت مندی مراجعین نیازمند تاثیر چشم گیر دارد، بلکه موجب شکوفایی در عرصه آموزش و پژوهش های بالینی است.

بیمارستان بهرامی یکی از مراکز تخصصی آموزشی رشته کودکان در دانشگاه است که منطقه شرق تهران را پوشش می دهد و هم از جهت خدمات درمانی و هم از نگاه آموزش تخصصی دارای موفقیت ویژه ای است.

بدین وسیله با توجه به سوابق ارزشمند علمی، جنابعالی را به مدت دو سال به عنوان رییس بیمارستان بهرامی منصوب می نمایم.

انتظار می رود با توجه به سابقه این مرکز، ضمن جلب مشارکت حداکثری اعضای محترم هیات علمی و کارکنان خدوم نسبت به امور ذیل اهتمام ورزید:

• تلاش برای ارتقاء سطح فعالیت های آمورشی در تمام سطوح با هدف گذاری بهبود شاخص های کشوری و دانشگاهی در مسیر اهداف برنامه 4 ساله دانشگاه
  • ارتقاء سطح فعالیت های پژوهشی بیمارستان
  • استفاده از تمام امکانات موجود در جهت ارتقاء کیفیت خدمات درمانی با تاکید بر رعایت اصول رفتار حرفه ای و توجه به کرامت بیمار در داستای اجرای بهینه طرح تحول سلامت
  • توجه به روند هزینه – درآمد بیمارستان و انجام اصلاحات لازم

شایسته است با در نظر گرفتن دو اصل احترام متقابل و رعایت حقوق دیگران که شعار اصلی دانشگاه در این دوره است و جلب همکاری اعضای محترم هیات علمی، با حرکتی سریع تر در مسیر ارتقاء بیمارستان بهرامی تلاش نمایید.

امیدوارم با استعانت از درگاه باری تعالی و عنایات حضرت ولی عصر علیه السلام در انجام امور محوله چنانچه مورد رضای اوست موفق باشید.

دکتر علی جعفریان
رییس دانشگاه

دریافت متن نامه تقدیر از دکتر رهبری منش

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی,گروه خبری RSS

چالشی

78/10/11 - 00:00

آیا با انتخاب یک استادیار! دانشگاه در تعیین رئیس جدید بیمارستان بهرامی از چهارچوب معیارهای گزینش مسئولان که خود تعیین کرده! عبور (عدول) نکرده است؟!

پاسخ

پرسنل بیمارستان بهرامی

78/10/11 - 00:00

ضمن تقدیر از دکتر رهبری منش که نمونه یک انسان والا مقام هستند ,به دکتر صادقی به عنوان یک جوان باتجربه تبریک عرض می کنم