محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1395/03/03 - 10:18

بازدید گروه ارزیابی سلامت مادر و کودک از بیمارستان بهرامی

گروه ارزیابی سلامت مادر و کودک از بیمارستان بهرامی بازدید کرد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، مرحله دوم از ارزیابی‌های معاونت درمان دانشگاه برای سطح‌بندی خدمات مادر و نوزاد بیمارستان بهرامی انجام شد.
ارزیابی خدمات مادر نوزاد بیمارستان بهرامی شنبه اول خرداد 95 با حضور  دکتر نیری رییس مرکز تحقیقات مادر، جنین و نوزاد ولیعصر(عج)، دکتر ثاقب فوق تخصص نوزادان و عضو هیئت علمی بیمارستان آرش و وفایی نژاد کارشناس ارزیاب گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه انجام شد.
هدف از این بازدید بررسی دوباره استانداردهای ارائه خدمات، نیروی انسانی و تجهیزات و امکانات بخش‌های نوزادان و NICU بر اساس سنجه‌های سطح‌بندی معاونت درمان دانشگاه بود.
این ارزیابی‌ها پس از بررسی وضعیت موجود اشکالات احتمالی را برای ارتقای استانداردهای خدمات مادر و نوزاد ارائه خواهد کرد.
ارزیابی مجدد و سطح‌بندی خدمات مادر و نوزاد با حضور دو گروه تخصصی و فوق تخصصی نوزادان و زنان از شنبه 25 اردیبهشت در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه آغازشده است.
بیمارستان‌ها بر اساس تخصص در ارائه خدمات سلامت به مادران و نوزادان به سه سطح یک (کم‌خطر)، دو (متوسط) و سه (پرخطر) طبقه‌بندی می‌شوند.
بخش NICU  و نوزادان بیمارستان بهرامی به نوزادان بسیار پرخطر خدمات تخصصی ارائه می‌کند و از سوی معاونت درمان ارائه‌دهنده خدمات سطح سوم در نظر گرفته‌شده است./ق

سایت بیمارستان بهرامی

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی