محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1400/05/19 - 09:15

برگزاری جشن به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر در بیمارستان بهرامی

به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر جشنی با شعار «حمایت از تغذیه با شیر مادر، مسئولیت مشترک» در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، روز یکشنبه 17 مرداد 1400 جشنی به مناسبت هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر با شعار «حمایت از تغذیه با شیر مادر، مسئولیت مشترک» در بیمارستان برگزار شد.

این جشن با حضور دکتر پیمانه علیزاده رئیس بخش نوزادان، دکتر مهبد کاوه معاون پژوهشی، مریم ملایجردی مدیر پرستاری، زهره نوربخش سوپروایزر آموزش سلامت و مسئول شیر مادر، آزیتا زارع بیدکی سوپروایزر کنترل عفونت، مژگان محمدجواهری سوپروایزر، سرپرستاران، پرستاران و مادران بیماران بستری در بخش های نوزادان، NICU1، و NICU2، در سالن ورودی این بخش ها و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار شد.

در ابتدا زهره نوربخش در رابطه با بزرگداشت این روز و اهمیت شیردهی مادران به ویژه در دوران کرونا توضیحاتی ارائه کرد. سپس دکتر علیزاده از نقش پر رنگ پرستاران در مشاوره شیر مادر و توانمندسازی مادران مطالبی را مطرح کرد. در نهایت دکتر کاوه ضمن اشاره به اهمیت ترویج تغذیه با شیر مادر، از فواید آن برای تغذیه کودکان نکاتی را ارائه کرد.

ملایجردی نیز ضمن گرامیداشت این روز، از چهار نفر از پرستارانی که در زمینه شیر مادر فعال هستند با اهدای لوح قدردانی کرد. در پایان مسئولین حاضر با اهدای هدایا و لوح تقدیر از مادران حاضر در جلسه قدردانی کردند.

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی
  • کد خبر : 195406