محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1399/11/12 - 10:59
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه ارائه گزارش عملکرد واحد کتابخانه با حضور رئیس بیمارستان و معاون آموزشی در بیمارستان بهرامی

جلسه ارائه گزارش عملکرد واحد کتابخانه با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی و دکتر حسین شعبانی در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان بهرامی، روز شنبه 11 بهمن 99 جلسه واحد کتابخانه با حضور دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان، دکتر حسین شعبانی معاون آموزشی، دکتر اکبر احمدی مدیر بیمارستان و مریم سپهوند مسئول کتابخانه برگزار شد.

سپهوند در این جلسه گزارشی از بودجه اختصاص یافته از طرف کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر بخش های بیمارستان به کتابخانه و نحوه خرید کتابهای مورد نیاز کتابخانه ارائه کرد.
وی گفت: در بخش لاتین کتابخانه تقریبا همه منابع هسته و اصلی را تهیه کرده ایم.و بودجه های اختصاص یافته در آینده را برای خرید کتاب های فارسی صرف خواهیم کرد.

سپهوند گفت: بخش امانت و گردش کتاب بسیار فعال است. بخش «کتاب ماه» که مربوط به کتابهای عمومی (غیر پزشکی) است و شامل کتابهای پرفروش ایران و جهان است، بسیار مورد استقبال کارکنان قرار گرفته و میزان گردش و امانت بالایی دارد. بخش کودک کتابخانه که برای خدمت رسانی به کودکان بستری و فرزندان کارکنان ایجاد شده بود، از شروع همه گیری کرونا، به دلیل جلوگیری از انتقال ویروس امانتش متوقف شده است.

سالن مطالعه کتابخانه از نظر کمی تعداد مراجعینش کاهش یافته و از نظر کیفی میزان استفاده آن بسیار بالا رفته و دانشجویان به صورت شبانه روزی از آن استفاده می کنند. در پایان فهرستی از برنامه های آینده کتابخانه ارائه شد.

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی
مریم سپهوند