محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1394/08/05 - 12:58

برگزاری جلسه مسئولین فرهنگی دانشگاه در بیمارستان بهرامی

جلسه مسئولین فرهنگی بیمارستان های دانشگاه در بیمارستان بهرامی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، جلسه مسئولین فرهنگی دانشگاه در بیمارستان بهرامی تشکیل شد.
این جلسه روز دوشنبه 4 آبان 1394 در سالن شورای بیمارستان با حضور دکتر باقرزاده مدیر فرهنگی دانشگاه، امراللهی مدیر بیمارستان بهرامی و مسئولین فرهنگی واحدهای تابعه دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با شهادت امام سجاد (ع) مصادف بود، اشتیاقی مداح و مسئول اقامه نماز معاونت فرهنگی با ذکر مصائب اهل بیت و امام چهارم در واقعه عاشورا حاضران را به فیض رساند.
سپس امراللهی مدیر بیمارستان ضمن خیر مقدم به حاضران در خصوص اقدامات فرهنگی و نیازهای فرهنگی مسائلی را بیان کرد.
سپس دکتر باقرزاده ضمن اعلام اینکه برخی از واحدها گزارش فرهنگی ششماهه اول را ارسال نکرده اند خواست تا هر چه سریعتر گزارش فرهنگی شش ماهه اول را ارسال نمایند.
همچنین واحدها مسائل و مشکلات خود در راستای اقدامات فرهنگی اعم از بودجه و محدودیت های کاری بیان کردند.

خبرنگار: بیات
عکس: جاهدی