محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1398/11/15 - 12:24

برگزاری جلسه کمیته راهبری توسعه مدیریت و منابع انسانی در بیمارستان بهرامی

جلسه کمیته راهبری توسعه مدیریت و منابع انسانی با بررسی وضعیت نیروی انسانی موجود در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، جلسه کمیته راهبری توسعه مدیریت و منابع انسانی، سه شنبه 15 بهمن 98 با حضور دکتر یوسف مجتهدی رئیس این مرکز، دکتر اکبر احمدی مدیر بیمارستان و سایر مسئولان این حوزه برگزار شد.
درابتدای این جلسه مهندس حسین کامرانی رئیس امور اداری بیمارستان، گزارش جامعی در خصوص وضعیت نیروی انسانی موجود، نیروهای ورودی و خروجی، بررسی نیروی انسانی به تخت فعال بیمارستان و گزارش کارسنجی واحدهای مختلف ارائه کرد.
درادامه جلسه رئیس امور اداری در مورد سیستم نظام پیشنهادها و بررسی پیشنهاد های ارائه شده در سامانه و انتخاب برترین آنها توضیح داد و در پایان مقرر شد پس از ارجاع آن به داوران مربوط، پیشنهادهای مصوب برای طرح در کمیته ی مربوطه به دانشگاه اعلام شود.
خبرنگار: لیلا کامرانی
عکس: علیرضا جاهدی