محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1395/05/10 - 08:05

برگزاری شورای بسیج جامعه پزشکی و فرهنگی بیمارستان بهرامی

شورای بسیج جامعه پزشکی و امور فرهنگی بیمارستان بهرامی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی،کمیته فرهنگی و بسیج  بیمارستان بهرامی با حضور دکتر شعبانی مسئول کانون بسیج، امرالهی مدیر بیمارستان و جانشین کانون بسیج، نهاردانی، فراهانی، ملامحمدی، جاهدی، کهخا، موسوی، اسکندری و بیات از اعضای کمیته سه شنبه 5 مرداد 95 برگزار شد.
در ابتدا گزارش برنامه های انجام شده توسط واحد بسیج بیمارستان شامل برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف از 21 تا 24 تیر ماه، اجرای طرح همیاران سلامت و غربالگری قند و فشار خون در 29 تیر در مسجد خاتم الاوصیاء ارائه شد.
سپس برنامه های ماه آینده که شامل مرحله دوم طرح همیاران سلامت در مسجد امام حسن مجتبی و برگزاری کارگاه در شهریور ماه مطرح شد.
همچنین با توجه به مناسبتهای میلاد امام رضا(ع)، اعیاد قربان وغدیر، روز پزشک و روز کارمند تصمیم گرفته شد در شهریور ماه مراسم جشنی در آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شود.
همچنین مسئول نیروی انسانی بسیج در خصوص طولانی شدن روند صدور کارت در مرکز مطالبی را بیان کرد./ق

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی
مريم  بيات