محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1396/03/04 - 11:46

برگزاری مانور بحران و افزایش ظرفیت بیمارستانی در بیمارستان بهرامی

همزمان با تشکیل ستاد بحران دانشگاه، مانور بحران دور میزی در بیمارستان بهرامی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، روز پنجشنبه 4 خرداد 96 همزمان با ستاد بحران دانشگاه و سایر بیمارستانها، اعضای کمیته بحران در مرکز عملیات فرماندهی بحران بیمارستان حاضر شدند و مانور بحران و افزایش ظرفیت بیمارستانی را برگزار کردند.
در این جلسه، دکتر صادقی رییس بیمارستان و فرماندهی مرکز بحران بیمارستان، از طریق ویدیو کنفرانس و بصورت زنده با مرکز بحران در ارتباط بود. پذیرش بیماران و خدمت رسانی به آنان انجام شد و نیازها و کمبودها به ستاد بحران گزارش شد. همچنین ستاد بحران در جریان خدمات انجام شده به بیماران قرار گرفت.
در این مانور، ملامحمدی دبیر کمیته بحران بیمارستان، هماهنگی با سایر واحدها را بر عهده داشت.
در پایان ویدیو کنفرانس، دکتر صادقی رییس بیمارستان واعضای کمیته، مسائل و مشکلات و نیازها شامل آموزش و هماهنگی بیشتر، مکان و تجهیزات مناسب برای مرکز فرماندهی بحران، مکان مناسب برای استقرار بیماران در زمان بحران و اطلاع رسانی بهتر را مطرح کردند.

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی
مريم  بيات