محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1398/11/16 - 09:26
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه رئیس بیمارستان بهرامی با سرپرستاران این بیمارستان در خصوص هماهنگی برنامه اعتباربخشی

جلسه دکتر مجتهدی رئیس بیمارستان بهرامی با سرپرستاران این بیمارستان، در خصوص هماهنگی برنامه اعتباربخشی و اهمیت آن، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، جلسه هماهنگی در خصوص برنامه اعتبار بخشی، سه شنبه 15 بهمن 98 با حضور یوسف مجتهدی رئیس این مرکز، اکبر احمدی مدیر بیمارستان، رویا مجیدی مترون، سرپرستاران و مسئولان بهبود کیفیت این مرکز برگزار شد.
در ابتدا دکتر مجتهدی در مورد نحوه برگزاری اعتبار بخشی و اهمیت آن مطالب کاملی را ارائه کرد و در ادامه یاسمین مولوی مسئول بهبود کیفیت درباره نحوه ممیزی و تفکیک های ارزیابی توضیح جامعی داد.
در پایان جلسه، هریک از سرپرستاران به بیان فرمت های بهبود در بخش های خود پرداختند.
خبرنگار: لیلا کامرانی
عکس: علیرضا جاهدی