محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1395/09/21 - 14:55

جلسه هیئت رییسه دانشگاه در بیمارستان بهرامی برگزار شد

در جلسه هیئت رییسه دانشگاه، نقاط قوت و ضعف بیمارستان بهرامی بررسی شد.

گالری عکس 1
گالری عکس 2
به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، جلسه هیئت رییسه دانشگاه در بیمارستان بهرامی برگزار شد.
این جلسه روز یکشنبه 21 آذر 95 با حضور دکتر جعفریان رییس دانشگاه و اعضای هیئت رییسه، دکتر صادقی رییس بیمارستان بهرامی و روسای بخشها و مسئولین بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه، ابتدا دکتر جعفریان با تشکر از حضور هیئت رییسه و تشکر از میزبانی بیمارستان بهرامی بیان کرد: با توجه به اجرای طرح تحول سلامت در بیمارستانها، برنامه 4 ساله از بیمارستانها خواسته نشده و بیمارستانها گزارش را بر اساس برنامه طرح تحول ارائه می کنند.
سپس دکتر صادقی با ارائه گزارش عملکرد، مسایل، مشکلات، نقاط ضعف و قوت بیمارستان را مطرح کرد.
همچنین روسای بخشهای بیمارستان، در مورد کاستی های واحد پژوهش، پاویون دستیاران و همچنین استفاده از خدمات محک برای بیماران سرطانی مطالبی را بیان کردند.
در ادامه دکتر فهیمی به نیابت از اعضای هیئت علمی در مورد مسایل و مشکلات کمبود نیروی پرستاری، توسعه بخش نفرولوژی و دستگاههای دیالیز مطالبی را بیان کرد.
پس از آن، اعضای هیئت رییسه نقطه نظرات خود را در باره مسایل مطرح شده و شاخصها و مشکلات بیمارستان ارائه کردند.
در بخشی دیگر از جلسه، حجت الاسلام عیسی زاده نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه، حدیثی قدسی در خصوص خدمت به بندگان و نزدیک شدن به خدا مطرح کرد.
در جمع بندی جلسه، رییس دانشگاه با اشاره به کمبود بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی اطفال در شهر تهران و خصوصاً در شرق این کلان شهر، وجود بیمارستان بهرامی را بعنوان یک فرصت تلقی کرد.
ایشان ضمن تاکید بر استفاده از موقعیت آموزشی و خدمات درمانی ارائه شده در این بیمارستان، براستفاده از ظرفیت های فلوشیپی در زمینه ها و ظرفیت های موجود تاکید کرد.
دکتر جعفریان ضمن تاکید بر اقدامات حمایتی انجام شده در خصوص بیمارستانهای اطفال و روانپزشکی بر تداوم این حمایت ها و توجه ویژه اساتید به مباحث هزینه، فایده و هزینه اثر بخشی تاکید کرد.

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی
مريم  بيات