محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1395/04/30 - 14:25

مراسم تکریم و معارفه روسای پیشین و جدید بیمارستان بهرامی

مراسم تودیع و معارفه رییس پیشین و جدید بیمارستان بهرامی با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی بیمارستان بهرامی، جلسه تودیع و معارفه رییس بیمارستان بهرامی برگزار شد.
روز سه شنبه 29 تیر 95 با حضور دکتر جعفریان رییس دانشگاه، دکتر علی پور معاون درمان، دکتر توکلی معاون توسعه، دکتر پارسا پور مدیر دفتر رییس دانشگاه  و مدیر روابط عمومی، دکتر امامی رییس دانشکده پزشکی، دکتر زینالو مدیر گروه آموزشی کودکان، هیئت علمی و پرسنل مراسم تقدیر از زحمات دکتر رهبری منش رییس پیشین و معارفه دکتر صادقی رییس جدید بیمارستان برگزار شد.
در این مراسم که با قرائت قرآن کریم آغاز شد افتخاری منش مدیر پرستاری بیمارستان ضمن خیر مقدم، در خصوص خدمات دکتر رهبری منش در طول مدت ریاست مطالبی را بیان کرد.
سپس دکتر پورنگ استاد جراحی کودکان و دبیر هیئت بورد جراحی از خدمات دکتر رهبری منش تشکر و برای دکتر صادقی آرزوی موفقیت کرد.
در ادامه دکتر رهبری منش با ارائه گزارش عملکرد در طول مدت 7 سال ریاست، گفت: ارائه خدمت در بیمارستان بدون کمک همکاران هیئت علمی، پرستاری و پرسنل امکان نداشته و از یاری هیئت رئیسه دانشگاه در حمایت از بیمارستان تشکر کرد.
دکتر صادقی رییس جدید بیمارستان بهرامی نیز، ضمن تشکر از انتخاب و اعتماد به  ایشان، لازمه پیشرفت و موفقیت در بیمارستان را حمایت دانشگاه و همکاری اعضای هیئت علمی و پرسنل دانست.
در ادامه مراسم دکتر جعفریان رییس دانشگاه، با بیان اینکه دانشگاه همیشه از بیمارستان بهرامی حمایت کرده، ایده های نو و نیروهای جوان و کارآمد را لازمه چرخش مسئولیت در بیمارستان ها عنوان کرد و با اهدای هدیه و لوح تقدیر از خدمات و زحمات دکتر رهبری منش در طول مدت ریاست تشکر و  حکم ریاست دکتر صادقی را ابلاغ کرد.
سپس هدایایی که توسط همکاران و پرسنل بیمارستان برای دکتر رهبری منش تهیه شده بود به ایشان اهدا و عکس یادگاری گرفته شد./ق

سایت بیمارستان بهرامی

• گروه خبری : بیمارستان بهرامی,گروه خبری RSS