محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1401/06/01 - 07:33

پیام تبریک دکتر سید یوسف مجتهدی به مناسبت روز پزشک

دکتر سید یوسف مجتهدی رئیس بیمارستان بهرامی فرا رسیدن روز پزشک را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان بهرامی، پیام تبریک دکتر سید یوسف مجتهدی رییس بیمارستان بهرامی به مناسبت زاد روز ولادت حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک به شرح زیر می باشد:
به نام خداوند شفابخش
یکم شهریور، زاد روز ولادت دانشمند برجسته و حکیم نامی ایران، شیخ‌الرئیس ابوعلی سینا که به شایستگی روز پزشک نامیده شده است فرصت مغتنمی است تا در این روز قدردان زحمات بی شائبه حافظان سلامت و امنیت روحی جامعه باشیم، پزشکان در سایه حکمت الهی بادم مسیحیایی خود نویدبخش امید به زندگی و تسکین‌دهنده آلام و رنج بیماران هستند.نیل به مراتب خدمت‌گزاری و توفیق تسکین آلام دردمندان از مواهب ربّانی است که به عالمان اهل عمل عطا می‌گردد، پزشکان واسطه شفای الهی در زمین هستند و بزرگداشت روز پزشک فرصتی برای تکریم علم با ایمان و معرفت است.
اینجانب فرارسیدن «روز پزشک» را به جامعه پزشکی کشور به خصوص اعضای محترم هیات علمی و پزشکان عزیز بیمارستان بهرامی تبریک عرض نموده از تلاش ها و خدمات صادقانه و ارزشمند آنان در خدمت به مردم شریف ایران و تسکین آلام سپاسگزاری می کنم. از درگاه احدیت سلامتی و توفیق روز افزون در عرصه های گوناگون زندگی و تداوم خدمت در این حرفه مقدس را مسئلت دارم.
دکتر سید یوسف مجتهدی
رئیس بیمارستان بهرامی