محتوای خبری بیمارستان بهرامی

• تاریخ انتشار : 1393/09/06 - 00:00

گرامیداشت هفته بسیج در بیمارستان بهرامی

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: فرمانده بسيج بيمارستان بهرامي شهداي عرصه دفاع مقدس را الگويي متعهد براي بسيجيان بيان كرد.

به گزارش روابط عمومي بيمارستان بهرامي، مراسم بزرگداشت هفته بسيج در روز چهارشنبه 5 آذر 93 در نمازخانه بيمارستان برگزار شد. به همين مناسبت امراللهي مدير و فرمانده پايگاه بسيج بيمارستان بهرامي در سخناني با ياد امام راحل كه با فرمان تشكيل بسيج تحولي عظيم در جامعه ايجاد كرد و ضمن تبريك به بسيجيان بيمارستان، با گراميداشت ياد شهداي عرصه دفاع مقدس از آنان بعنوان بسيجيان متعهد و الگو نام برد. همچنين به سرحلقه هاي صالحين توصيه نمود كه مسايل روز را در جلسات مطرح نموده ونسبت به روشنگري وقايع جهان و جامعه براي اعضاي حلقه اقدام كنند.
پايگاه بسيج بيمارستان بهرامي در هفته بسيج سال 93 با نصب تراكت و پوستر هاي مربوطه اين ايام را گرامي داشت. همچنين اعضاي پايگاه شهداي بيمارستان، در همايش هفته بسيج در مرقد امام، و تجمع بسيجيان ادارات در ميدان فلسطين شركت كردند.
  • گروه خبری : بیمارستان ها قدیمی,بسیج- ایثارگران- جانبازان قدیمی