محتوای خبری بیمارستان رازی

• تاریخ انتشار : 1401/11/26 - 10:43

انتصاب دکتر ایفا اعتصامی به سمت معاون بین الملل بیمارستان رازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان رازی، دکتر ابوالفضل زنده دل، رئیس بیمارستان رازی با ارسال ابلاغی دکتر ایفا اعتصامی را به عنوان معاون بین الملل بیمارستان رازی منصوب کرد.متن ابلاغ به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر ایفا اعتصامی

هیات علمی محترم بیمارستان رازی

با سلام و احترام

نظر به تعهد و تجارب ارزنده سرکارعالی و به موجب این ابلاغ به عنوان معاون بین الملل بیمارستان رازی منصوب می‌گردید. انتظار می‌رود با اتکال به خداوند سبحان در پیشبرد اهداف بین‌المللی‌سازی دانشگاه با شرح وظایف ذیل اقدام نموده و موجب ارتقای بین‌المللی بیمارستان گردید.

• تدوین خط مشی‌ها و برنامه‌های بین المللی بیمارستان
  • پایش وضعیت شاخص‌های بین‌المللی بیمارستان در نظام‌های رتبه بندی بین‌المللی
  • برنامه ریزی جهت گسترش پذیرش دانشجوی بین الملل و بررسی پرونده متقاضیان بین‌المللی
  • معرفی توانمندی‌های بیمارستان در سطح بین‌المللی و ایجاد تعامل میان اساتید و دانشجویان بین‌الملل
  • پیگیری فرآیندهای تبادل استاد و دانشجو با مراکز بین‌المللی
  • برنامه ریزی جهت برگزاری همایش‌ها، سخنرانی‌ها، دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت بین‌المللی
  • شناسایی و ایجاد زمینه همکاری‌های بین‌الملل با اساتید ایرانی خارج از کشور
  • پایش فعالیت های پژوهشی بین المللی بیمارستان

امیدوارم با توکل به ایزد منان در جهت انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

دکتر ابوالفضل زنده دل

رئیس بیمارستان رازی

همچنین دکتر زنده دل در نامه‌ای از خدمات دکتر مریم نسیمی در زمان تصدی معاونت بین الملل بیمارستان رازی قدردانی کرد که متن نامه به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر مریم نسیمی

هیات علمی محترم بیمارستان رازی

با سلام و احترام

خدمت به مردم و بخصوص نیازمندان در هر جایگاه، ارزشمند و باعث مباهات و افتخار است و توفیق در امر خدمت رسانی شایسته و سزاوار انسانهایی است که نهادی پاک دارند و ضمیرشان سرشار از تعهد و ارزشهای انسانی است. بدینوسیله از زحمات سرکار عالی در طول تصدی مسئولیت معاونت بین الملل بیمارستان رازی تقدیر و تشکر میکنم و امیدوارم با تداوم همکاری و همراهی شما، شاهد موفقیت و ارتقاء بیش از پیش جایگاه علمی و عملی این مرکز باشیم. توفیق روز افزون شما را از خداوند منان خواستارم.

دکتر ابوالفضل زنده دل

رئیس بیمارستان رازی