محتوای خبری بیمارستان رازی

• تاریخ انتشار : 1401/01/01 - 19:39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان‌ رازی در اولین روز سال جدید

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین روز سال جدید از بیمارستان رازی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران بیمارستان رازی ؛ دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه و دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی و تیم همراه، صبح روز دوشنبه 1 فروردین 1401 همزمان با اولین روز سال جدید با حضور در بیمارستان‌ رازی از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به بیماران قرار گرفتند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران  با حضور در بیمارستان رازی و به میزبانی دکتر هادی مخترع مدیر بیمارستان و طاهره آشتاب مدیر پرستاری از بیمارستان رازی بازدیدکردند.
دکتر قناعتی با حضور در بیمارستان رازی ضمن تبریک سال نو، از زحمات همکاران قدردانی کرد و از نزدیک با همکاران این مرکز که در محل کار خود حضور داشتند و مشغول ارائه خدمات درمانی به مراجعه کنندگان بودند دیدار و گفتگو کرد.

• گروه خبری : بیمارستان رازی
اکبر ولی زاده