محتوای خبری بیمارستان رازی

• تاریخ انتشار : 1402/01/03 - 14:24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید نوروزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان‌ رازی در اولین روز سال جدید

دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی تهران و تیم‌ همراه در اولین روز فروردین ۱۴۰۲ از بیمارستان رازی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی تهران بیمارستان رازی ؛ دکتر علی ناطقی معاون درمان  دانشگاه و دکتر محمدرضا سلمانی عضو تیم هیات رئیسه دانشگاه و تیم همراه، صبح روز دوشنبه ۱ فروردین  ۱۴۰۲ همزمان با اولین روز سال جدید با حضور در بیمارستان‌ رازی از نزدیک در جریان نحوه خدمت رسانی به بیماران قرار گرفتند.
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران  با حضور در بیمارستان رازی و به میزبانی دکتر ابوالفضل زنده دل رئیس بیمارستان و لیلا شفیعی نژاد سوپروایزر از بیمارستان رازی بازدیدکردند.
دکتر ناطقی با حضور در بیمارستان رازی ضمن تبریک سال نو، از زحمات همکاران قدردانی کرد و از نزدیک با همکاران این مرکز که در محل کار خود حضور داشتند و مشغول ارائه خدمات درمانی به مراجعه کنندگان بودند دیدار و گفتگو کرد.

• گروه خبری : بیمارستان رازی
  • کد خبر : 232056