محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1397/01/12 - 18:03

بازدید مشاور عالی رئیس دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

دکتر امینی مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از حضور مستمر رئیس و مدیر مرکز آموزشی درمانی ضیائیان در تعطیلات نوروز قدردانی کرد.

گالری تصاویر

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، همزمان با فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت حضرت امام علی علیه السلام دکتر امینی مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و تیم همراه صبح روز شنبه ۱۱ فروردین از بخش ها و پروژه های عمرانی بیمارستان بازدید کردند و از نزدیک در جریان خدمت‌رسانی به بیماران قرار گرفتند.

در این بازدید که پناهی مدیر و طالبی سوپروایزر بیمارستان آن را همراهی می‌کردند از بخش‌های مختلف بستری و اورژانس بیمارستان بازدید شد و سپس از پروژه های در حال ساخت بیمارستان بازدید به عمل آمد.

دکتر امینی ضمن تشکر و قدردانی از روند خدمت‌رسانی به بیماران به حضور مستمر رئیس و مدیر مرکز در تعطیلات نوروز اشاره کرد و از وضعیت مطلوب خدمات رسانی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان سخن گفت. وی در ادامه افزود عمدتا هدف از بازدید های نوروزی تبریک سال نو و خداقوت گویی به همکاران و کادر درمان است که امروز در این مرکز شاهد خدمت‌رسانی مناسب و مطلوبی در بخش های مختلف درمانی هستیم که از همینجا جا دارد به همه آنها یک خسته نباشید عرض نماییم.

دکتر امینی در پایان به روند صعودی پروژه های در حال ساخت بیمارستان اشاره کرد و از همه عوامل و دست اندرکاران که در ساخت این پروژه مرکز را یاری می نمایند قدردانی نمود.

خبر: مهدی صدفی

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان