محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1396/11/12 - 12:50

برگزاری کلاس مدیریت بحران و آتش نشانی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان

کلاس مدیریت بحران و آتش نشانی با هدف ارتقاء سطح دانش پرسنل در مواقع مواجهه با بحران در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، کلاس مدیریت بحران و آتش نشانی با هدف ارتقاء سطح دانش پرسنل در مواقع مواجهه با بحران روزهای دهم و دوازدهم بهمن ماه ۱۳۹۶ در دو نوبت در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار شد.

سعیدی مسئول بحران بیمارستان در این آموزش در خصوص اهمیت برنامه ها و ایمنی بیمارستان صحبت کرد و به معرفی کتاب EOP پرداخت. وی در ادامه در خصوص سطح بندی و دسته بندی بیماران در مواقع مواجهه با بحران اشاره کرد و از وظایف مسئول کمیته بحران، اعضای آن و همچنین چگونگی فعال سازی برنامه ها در مواقع بحران صحبت کرد.

سعیدی در این آموزش از برگزاری مانور ها و برنامه ریزی آنها که به دو دسته بحث محور و عملیاتی محور انجام می‌شود صحبت کرد و سپس راجع به اتاق EOC (مرکز عملیات اضطراری) بیمارستان، شرایط و ویژگی های آن اشاره نمود.

آشنایی با راه‌های خروج اضطراری، نمودارها و لیست اعضا در مواقع بحران از جمله مواردی بود که سعیدی مسئول بحران بیمارستان در مورد آن صحبت کرد و آموزش های لازم را در این زمینه به پرسنل ارائه داد.

در ادامه علی طوسی کارشناس بحران و آتش نشانی مرکز توضیحاتی را در خصوص حریق، مفهوم حریق، مثلث حریق و سیستم های شناسایی حریق در زمان روبروی با این پدیده ارائه داد و با نمایش اسلاید های آموزشی به نوع حریق و آموزش استفاده از کپسول های مختلف جهت اطفاء حریق اشاره کرد.

این گزارش می‌افزاید در انتهای این کلاس از همه پرسنل آموزش دیده آزمون گرفته شد و کلاس مورد ارزیابی قرار گرفت.

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان
مهدی  صدفی