محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1394/09/26 - 13:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه هم‌اندیشی گروه زنان و اطفال و مامایی دانشگاه با پزشکان بخش نوزادان وزنان بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، با توجه به دستورالعمل سطح‌بندی ارائه خدمات مادر و نوزاد به‌منظور امکان‌سنجی وضعیت موجود بخش نوزادان وزنان با دستورالعمل سطح‌بندی ارائه خدمات مادر و نوزاد، جلسه هم‌اندیشی گروه زنان و اطفال و مامایی دانشگاه با پزشکان بخش نوزادان وزنان بیمارستان ضیائیان در تاریخ 25 آذر 94 در اتاق کنفرانس برگزار و به بررسی وضعیت موجود بیمارستان و تکمیل چک‌لیست ارزیابی سطح خدمات پرداختند.
این جلسه با حضور دکتر حمیده شجری- فوق تخصص نوزادان، دکتر اشرف آل یاسین- مدیر گروه زنان دانشگاه، وفایی نژاد -مسئول گروه مامایی معاونت درمان دانشگاه و مسئولین ذی‌ربط این بیمارستان ازجمله: گروه پزشکان اطفال و نوزادان دکتر علی‌اشرف اقبالی رئیس بخش، دکتر توکلی زاده، دکتر شریعت پناه، دکتر ابراهیمی رئیس بخش زنان و سایر اعضای مرتبط تشکیل شد. همچنین این گروه از بخش‌های بلوک زایمان و نوزادان نیز بازدید کردند./ق

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان