محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1395/08/16 - 12:51

مراسم تودیع و معارفه مسئولین حفاظت فیزیکی بیمارستان ضیائیان برگزار شد

محمد شهاب به عنوان مسئول جدیدحفاظت فیزیکی بیمارستان ضیائیان منصوب شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، مراسم تودیع علی محمد رحیم زاده مسئول حفاظت فیزیکی بیمارستان ضیائیان و معارفه محمد شهاب مسئول جدید حفاظت فیزیکی این بیمارستان، با حضور سرهنگ سید احمد میری، مسئول حفاظت فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان، مهدی صولتی مسئول حراست و جمعی از مسئولین ذیربط ، 15 آبان 95 در سالن اجتماعات بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
در ابتدا سرهنگ میری از خدمات رحیم زاده به خاطر صداقت درکار، نظم و انضباط ایشان تشکر کرد.
درادامه دکتر انوری مدیر این مرکز ضمن خوش آمدگویی به سرهنگ میری به کمبود نیروی انسانی در واحد انتظامات اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه بیمارستان ضیائیان از سال 91 به بعد در حوزه های مختلف عمرانی ازجمله در ایجاد و ساخت ساختمان آموزش، بخش سالمندان، افزایش تخت های بیمارستانی و ضریب اشغال تخت دربخش های مراقبت ویژه قلبی و تنفسی (CCU ،ICU ) و بلوک زایمان پیشرفت چشمگیری داشته است و همچنین با توجه به افزایش حجم مراجعه کنندگان سرپایی، داشتن سه ورودی اصلی بیمارستان و موقعیت خاص جغرافیایی منطقه 17، توجه ویژه مسئولین دانشگاه به تکمیل کادر مجرب انتظامات دراین مرکز ضروری و الزامی است.
مهدی صولتی مسئول حراست بیمارستان ضیائیان و سرهنگ میری مسئول حفاظت فیزیکی دانشگاه از سخنرانان این مراسم بودند.
درپایان به منظور قدردانی از زحمات علی محمد رحیم زاده لوح تقدیر ازطرف ریاست و مدیریت بیمارستان و همچنین هدایای کارکنان حفاظت فیزیکی و انتظامات این بیمارستان به نمایندگی شهرام دادگستر به علی محمد رحیم زاده تقدیم شد.

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان