محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1394/07/28 - 02:17

نخستین جلسه پژوهشی کارکنان بیمارستان ضیائیان برگزار شد

نخستین جلسه پژوهشی کارکنان بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان ضیائیان، در دنیای امروز دانایی یکی از محورها شاخص‌های اصلی پیشرفت تعالی هر جامعه محسوب می‌شود. سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات گسترش دانایی به دسترسی سریع آسان به منابع علمی موثق وابسته است.
دانسته‌های ما یا از طریق مطالعه منابع اطلاعاتی موجود حاصل می‌شود یا بر اساس پژوهش‌هایی که خود انجام می‌دهیم به دست می‌آید.
 اگر این دانسته‌ها بر اساس نتایج پژوهش‌های قبلی باشد درواقع به مصرف اطلاعات پرداخته‌ایم و اگر مبتنی بر مشاهدات و تحلیل‌های جاری باشد تلاش ما به تولید اطلاعات منجر شده است.
پژوهش در هر موضوع، به هر شکلی و در هر سطحی که انجام شود، تلاشی منسجم و نظام مند در جهت توسعه دانش موجود درباره موضوع‌هایی است که با آن‌ها سروکار داریم.
درواقع پژوهش کوششی است برای یافتن بهترین راه‌حل‌های ممکن در جهت حل مشکلات موجود در عرصه‌های مختلف زندگی هست.
با توجه به اهمیت پژوهش، نقش، جایگاه و تأثیر آن در اداره سازمان‌ها، نخستین جلسه پژوهشی کارکنان مرکز آموزشی درمانی ضیاییان با حضور دکتر سیامند انوری مدیر بیمارستان و کارکنان واحدهای اداری در تاریخ 28 مهر 94 در اتاق کنفرانس برگزار شد.
در این جلسه مدیر بیمارستان ضیائیان بر نقش و جایگاه پژوهش‌های کاربردی، اهمیت ضرورت پژوهش، نقش پژوهش در تصمیم‌گیری‌های کلان بیمارستان و بهبود عملكرد بیمارستان و سایر موضوعات مرتبط سخنرانی کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به حمایت و علاقه‌مندی تحقیقات پژوهشی از طرف دکتر محمد عفت پناه، رئیس بیمارستان به را ه اندازی و استقرار مرکز توسعه تحقیقات بالینی و شورای پژوهشی بیمارستان باهدف ترغیب و ایجاد انگیزه و افزایش توانمندی اعضای هیات علمی و کارکنان بیمارستان برای طراحی، هدایت و ارائه طرح‌های تحقیقاتی تشکیل‌شده است.
وی در پایان با تأکید برحمایت مدیران ارشد این مرکز برای انجام تحقیقات کاربردی از کارکنان مرکز آموزشی درمانی ضیائیان دعوت کرد تا موضوعاتی که نیاز به پژوهش کاربردی درزمینهٔ شغلی خود دارد را انتخاب و به مرکز توسعه تحقیقات بالینی این مرکز ارائه شود تا با فراهم نمودن بستر پژوهش بتوانیم گامی اساسی در جهت حل مشکلات موجود به‌منظور ارتقای کیفیت خدمات برداشته شود.

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان