محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1400/05/23 - 09:51

وبینار تخصصی مرگ مغزی و چالش های قانونی آن در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

به همت بیمارستان ضیائیان وبینار تخصصی مرگ مغزی و چالش های قانونی آن برگزار شد و در آن دکتر مهدی شفیعی ثابت استادیار نورولوژیست، دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی و دکتر زنده دل دانشیار و متخصص داخلی در خصوص مرگ مغزی و چالش های قانونی آن به سخنرانی تعاملی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان ضیائیان، وبینار تخصصی مرگ مغزی و چالش های قانونی آن  روز پنج شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.در این وبینار که ۱۵۰ تن از متخصصان نورولوژی، جراحی مغز و اعصاب و  پزشکی قانونی حضور داشتند، دکتر مهدی شفیعی ثابت استادیار نورولوژیست، دکتر محمد سعید طاهری متخصص پزشکی قانونی و دکتر زنده دل دانشیار و متخصص داخلی در خصوص مرگ مغزی و چالش های قانونی آن به سخنرانی تعاملی پرداختند.
توضیح اینکه به متخصصان ثبت نام شده در سامانه آموزش مداوم برای شرکت در این وبینار سه امتیاز بازآموزی تعلق خواهد گرفت.

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان
  • کد خبر : 195548