محتوای خبری بیمارستان ضیائیان

• تاریخ انتشار : 1394/07/12 - 13:57

کلاس آموزشی آشنایی با ویروس کرونا در بیمارستان ضیائیان برگزار شد

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: کلاس آموزشی آشنایی با ویروس کرونا باهدف پیشگیری و کنترل این ویروس در بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي بیمارستان ضیائیان، با توجه به اهميت انتشار بيماري تنفسي ناشي از كرونا ویروس‌ها در جهان و منطقه خاورميانه و دستورالعمل ابلاغ‌شده از طرف معاونت بهداشت دانشگاه، کلاس آموزشی با عنوان آشنایی با ویروس کرونا و روش‌های مقابله با آن در تاریخ 11 مهر 94 در سالن آمفی‌تئاتر بیمارستان ضیائیان برگزار شد.
دکتر سید رضا جمالی مدرس این دوره، پیرامون تاریخچه ویروس کرونا، آمارهای به‌روز از مبتلایان به این ویروس در دنیا و ایران، علائم بالینی و راه‌های پیشگیری از عدم ابتلا به این ویروس خطرناک مطالبی عنوان کرد.
وی در خصوص علائم و راه‌های انتقال این بیماری گفت: علائم كرونا ويروس راه ابتلا به اين بيماري از طريق دستگاه تنفسي است. ويروس‌هاي انساني كرونا معمولا منجر بيماري‌هاي موقتي خفيف و نيمه خفيف دستگاه تنفسي فوقاني مي‌شوند كه علائم آن ممكن است شامل تب، سرفه و اسهال باشد.  بعضی‌اوقات اين ويروس‌ها ممكن است منجر به بيماري‌هاي دستگاه تنفسي تحتاني مانند ذات‌الريه شوند.متخصص عفونی بیمارستان ضیائیان با تأکید بر اینکه این بیماری دارو و درمان مشخصی ندارد، پیشگیری را مهم‌ترین عامل در ابتلا و کنترل این بیماری ویروسی عنوان کرد.
وی شستن مداوم دست‌ها با آب و صابون، استفاده از ماسک  ، عدم تماس مستقیم با فرد مشکوک به بیماری و رعایت اصول بهداشت فردی را لازم و ضروری دانست.
در پایان به سوا لات شرکت‌کنندگان پیرامون این ویروس خطرناک پاسخ داده شد.

• گروه خبری : بیمارستان ضیائیان