اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1403/08/14 - 06:57
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1817
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران

«قدردانی از کادر پرستاری و بررسی راهکارهای تقویت پدافند غیرعامل در دانشگاه علوم پزشکی تهران»

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران که در ۱۳ آبان ۱۴۰۳ برگزار شد، عملکرد واحد مدیریت امور پرستاری و برنامه‌ها و پیشنهادهای مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سید رضا رئیس کرمی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تبریک روز پرستار، از زحمات ارزشمند کادر پرستاری قدردانی کرده و اظهار داشت: «پرستاران در کنار بیماران حضور مستمر دارند و با تلاش‌های شبانه‌روزی خود، نقش اساسی در تکمیل فرآیند درمان ایفا می‌کنند.»
وی با تاکید بر ضرورت اقدامات موثر برای افزایش رضایتمندی کادر پرستاری، ابراز امیدواری کرد که پرستاران همواره در صحت و شادی به خدمت‌رسانی به بیماران ادامه دهند و وظایف خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهند.
سرپرست دانشگاه در ادامه به ارزیابی مثبت عملکرد مدیریت بیمارستان‌ها در رسیدگی به مجروحان لبنانی اشاره کرد و افزود: «ضروری است که امکانات دانشگاه در مواجهه با حوادث غیرمترقبه تقویت شود. در این زمینه می‌توان با سازمان‌های مرتبط از جمله هلال احمر همکاری و رایزنی کرد.»
دکتر رئیس کرمی همچنین بر اهمیت همکاری‌های بین‌بخشی در تأمین منابع مورد نیاز پدافند غیرعامل دانشگاه تاکید کرد و گفت: «گزارش‌های مرتبط با پدافند غیرعامل را در جلسات بین سازمانی مطرح کنید تا از حمایت‌های سازمان‌های دیگر برای تأمین اعتبارات مورد نیاز بهره‌مند شوید.»
وی آموزش نیروی انسانی را به‌عنوان اولویت نخست در حوزه پدافند غیرعامل معرفی کرده و بیان داشت: «هرچند تأمین تجهیزات اهمیت زیادی دارد، اما آموزش و سازماندهی نیروی انسانی برای استفاده بهینه از این تجهیزات اولویت بالاتری دارد و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.»

کادر پرستاری خط مقدم سلامت
سیمین رنجبران مدیر پرستاری دانشگاه از معاونان، مدیران و مسئولان واحدهایی که با پرداخت های به موقع واصلاح فرایندها به ماندگاری کادرپرستاری کمک کردند قدردانی و عملکرد واحد مدیریت پرستاری را تشریح کرد و گفت: «برآورد و نظارت بر چیدمان کادرپرستاری»، «کنترل کیفی عملکرد کادر پرستاری بخشهای بستری»، «پایش برنامه نظام مراقبت مرگ کودک 1 تا59 ماهه و کودک پرخطر و ثبت کادر پرستاری در سامانه MCMC»، «آموزش به بیمار، خانواده و ارتقا سلامت جامعه»، همچنین «افزایش رضایتمندی بیماران و خانواده مبتلا به بیماری های مزمن و غیرواگیر ترخیص شده با طرح"پرستار پیگیر"»، «توانمندسازی،آموزش در زمینه های علمی، عملی، تعهد حرفه ای، مهارتهای عمومی و اختصاصی هر بخش» و همچنین «پژوهش کادرپرستاری» بخشی از فعالیت‌های مدیریت امور پرستاری است.
رنجبران با اشاره به دیگر فعالیت‌های این واحد گفت: «ارزیابی میزان رعایت حریم و پوشش بیمار»، «پایش پوشش و رفتار حرفه ای کارکنان»، «پیگیری احصا درامد و توزیع تعرفه گذاری خدمات پرستاری»،«مدیریت بحران در پرستاری به‌منظور فراخوان نیرو»، «نظارت بر مراکز مشاوره و ارایه خدمات پرستاری درمنزل درمحدوده جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه»، «نظارت بر اخذ مجوز دوره و پایش نحوه برگزاری دوره تکمیلی آموزشگاه های کمک پرستاری منتخب مرکزملی آموزش مهارتی وحرفه ای علوم پزشکی» از  دیگر اقداماتی است که در این واحد انجام می‌‌شود.
مدیر امور پرستاری دانشگاه، بر الکترونیک سازی فرایندها تاکید کرد و گفت: در این راستا الکترونیک سازی فرمهای ثبت پرستاران شامل ارزیابی اولیه بیمار بزرگسال و کودک، روان،کنترل علایم حیاتی، کنترل جذب ودفع، مراقبت قبل ازعمل و فرم تغذیه به منظور حضور زمان بیشتر پرستار بربالین بیمار،صرفه جویی درمصرف کاغذ، کاهش نوشتار کتبی و دسترسی سریع به مستندات دربیمارستان بهارلو به صورت پایلوت اجرا شده است.
رنجبران با اشاره به دیگر اقدامات این واحد افزود: پیگیری انجام فعالیتهای کادر پرستاری مطابق شرح وظیفه به منظور ارتقاء کیفیت خدمات و مراقبت پرستاری و افزایش رضایتمندی کادر پرستاری درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به عنوان بیمارستان الگو،  همچنین پوشش و لباس بیمار متناسب با نوع خدمت و نیاز بیماران در بیمارستان شریعتی از دیگر محورهای عملکرد مدیریت امورپرستاری است.
مدیر امور پرستاری دانشگاه، تعداد نیروهای موثر کادرپرستاری دانشگاه را بیش از 7 هزار و 800 تن برشمرد و گفت: این تعداد متناسب با نیاز بخش های ویژه، بخش های بستری به نسبت تعداد بیماران و حجم خدمات تختهای فعال، ستاره‌دار و درمانگاهی چیدمان می شود.
رنجبران با اشاره به چالش نقل و انتقال، استعلاجی طولانی مدت و خروج برخی نیروها گفت: امیدوارم فرایند بروکراسی اداری درجذب کادرپرستاری بیش ازاین تسهیل شود.
مدیر امور پرستاری دانشگاه درتوضیح اهداف کلان 4 ساله مدیریت امورپرستاری از سال 1400 تا 1404 گفت: افزایش رضایتمندی بیماران،کادر پرستاری وارتقای کیفی عملکرد کارکنان، کاهش بستری مجدد بیماران مزمن با استقرار کامل پرستار پیگیر، افزایش تعهد حرفه ای،ازاهم اهداف کلان این مدیریت است که با تلاش مستمر کل کادر محقق خواهد شد.
رنجبران درپایان سخنان خود با قدردانی از زحمات همکاران خود، حمایت بیشتر مسئولان دانشگاه را از کادر پرستاری خواستار شد.

پدافند غیرعامل؛ اولویت اصلی دانشگاه در حوزه ایمنی
در ادامه، دکتر محبوبه سادات ابراهیم نژاد شیروانی مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، برنامه ها و پیشنهادهای مرکز مدیریت حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه را تشریح کرد و گفت: پدافند غیرعامل مجموعه اقداماتی است که موجب کاهش آسیب پذیری و تدوام فعالیت های ضروری می شود.
دکتر شیروانی مجموعه مراکز دانشگاه را جز مراکز حساس و مهم طبقه بندی کرد و گفت: ارزیابی ایمنی بیمارستان ها از لحاظ عناصر سازه ای، غیرسازه ای و اقدامات عملکردی مورد بررسی قرار می گیرد.
 مدیر حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، در بخش دیگری از سخنان خود، گزارش بودجه اختصاص یافته پدافند به ساختمان ها، امتیاز بیمارستان های دانشگاه در حوزه پدافند غیرعامل و برنامه های پیشنهادی این حوزه را مطرح کرد.
در ادامه هریک از هیئت رئیسه در مورد موضوعات مطرح شده دیدگاه های خود را بیان کردند.
پیش از دستور
حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، توصیه امیرالمومنین (ع) به مالک اشتر را در زمینه قرار دادن خوبی ها به عنوان معیار تصمیم گیری مدیران تفسیر کرد.


  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 282990
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *