اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1395/02/22 - 18:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 2960
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

با حضور رییس دانشگاه سومین هم‌اندیشی هیات علمی ایثارگر برگزار شد

سومین هم‌اندیشی هیات علمی ایثارگر با تدبر در برنامه فرهنگی دانشگاه و محوریت تعهد حرفه‌ای برگزار شد.

گالری عکس
در این نشست که همزمان با سالروز ولادت حضرت ابوالفضل (ع)  و روز جانباز، 22 اردیبهشت 95 در سالن اجلاس دانشگاه تشکیل شد،  دکتر مصطفی محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، هدف از تشکیل این نشست را بحث و تبادل‌نظر در زمینه برنامه فرهنگی دانشگاه و محور تعهد حرفه‌ای دانست و افزود: این جلسه به همت کمیته امور هیات علمی دفتر ایثارگران تشکیل‌شده است.
وی ضمن تاکید بر ماندگاری و تلاش در جهت  ترویج فرهنگ ایثارگری در دانشگاه گفت: مجموعه کتاب‌های خط مقدم به همین منظور در حال تدوین است و تاکنون سه جلد از این کتاب‌ها منتشرشده. همچنین فصل‌نامه الکترونیکی در سایت  nesar.tums.ac.ir قابل‌دسترسی است.
در ادامه دکتر سید منصوری گتمیری مسئول کمیته امور هیات علمی ایثارگر دانشگاه، به معرفی فعالیت‌های این کمیته پرداخت و افزود: وظایف کمیته هیات علمی به دو بخش حمایت و رسیدگی به امور ایثارگران براساس ضوابط قانونی و اشاعه و توسعه فرهنگ ایثارگری تقسیم می‌شود.
وی افزود: بسیاری از اعضای هیات علمی ایثارگر کمتر دغدغه برخورداری از مزایای قانونی خود را دارند و بیشتر نظرات آنان مربوط به اشاعه فرهنگ ایثارگری در دانشگاه است.
دکتر گتمیری بر لزوم پرهیز از فعالیت‌های فرهنگی پراکنده تاکید کرد و گفت: برنامه‌های متعدد فرهنگی در دانشگاه اجرا می‌شود و باید تلاش کنیم با کمک یکدیگر پازل فرهنگی دانشگاه را تکمیل کنیم.
پس‌ازآن، دکتر محسن پرویز معاون فرهنگی دانشگاه، به تشریح رئوس برنامه فرهنگی چهار ساله دانشگاه پرداخت و افزود: برنامه فرهنگی دانشگاه در راستای نقشه فرهنگی آن  طی سال‌های گذشته در چند مرحله تدوین و درنهایت 16 راهبرد برای  آن در نظر گرفته و در ذیل هر راهبرد اقدامات و نمونه برنامه‌های پیشنهادی نیز پیش‌بینی شد.
وی افزود: در راستای تدوین برنامه 4 ساله دانشگاه در حوزه‌های مختلف، از این 16 راهبرد 5 راهبرد در برنامه گنجانده و برای اجرایی شدن آن نیز اقداماتی در نظر گرفته شد.
دکتر پرویز با اشاره به اولویت‌های فرهنگی دانشگاه گفت: در برنامه فرهنگی چهار ساله دانشگاه 5 اولویت «همکاری در گسترش تعهد و رفتار حرفه‌ای بر اساس مبانی علمی، ملی و دینی»، «ترویج و تقویت فرهنگ اقامه نماز در مجموعه دانشگاه و تنظیم شعائر مبتنی بر معرفت دینی»، «اعتلاء، عمق‌بخشی و گسترش معرفت دینی بر پایه مکتب قرآن و اهل‌بیت (علیهم‌السلام)»، «انجام پژوهش‌های فرهنگی باهدف شناسایی نقاط قوت و ضعف موجود و سیاست‌گذاری مناسب» و «توجه به هویت ملی و حمیت دانشگاهی» موردتوجه قرار گرفته است.
معاون فرهنگی دانشگاه اقدامات و برنامه‌های پیشنهادی هر راهبرد را قابل بازنگری خواند و گفت: پیشنهاد سازنده اعضای هیات علمی می‌تواند به پیشبرد اهداف فرهنگی دانشگاه کمک بسزایی نماید.
سپس دکتر همایون امینی، مسئول دفتر برنامه‌ریزی و اجرای راهنمای رفتار حرفه‌ای، به توضیح تعهد حرفه‌ای و انتظاراتی که از پزشکان و حرفه مندان این حوزه وجود دارد پرداخت و گفت: شغل‌هایی که نیاز به دانش و مهارت خاصی داشته باشند حرفه محسوب می‌شوند و از حرفه مندان انتظار می‌رود خدمت ارزنده و اساسی را به جامعه ارائه دهند.
وی با بیان اینکه مردم از پزشکان انتظار دارند، تأمین سلامت بیمارشان در اولویت اول کارشان قرار گیرد افزود: حرفه‌ای بودن یک خصوصیـت ذاتـی یا حق موروثی نیست بلکه امتیازی است که جامعه اعطا می‌کند و بقای این امتیاز نیز بستگی به باور جامعه به قابل اعتماد بودن اعضاء آن حرفه دارد لذا برای قابل‌اعتماد بودن، حرفه‌ای ها باید به تعهدات خود پایبند باشند.  
دکتر امینی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح خصوصیات رفتار حرفه‌ای  پزشک پرداخت  و گفت: در راهنمای تعهد حرفه‌ای دانشگاه، 6 محور نوع دوستی، وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری، شرافت و درستکاری، احترام به دیگران، تعالی شغلی  و عدالت  مورد توجه قرار گرفته است.
مشاور عالی رییس دانشگاه، با اشاره به تدوین و تصویب سه سند «راهنمای رفتار حرفه‌ای»، «راهنمای پوشش حرفه‌ای» و «ارتقاء تعهد حرفه‌ای» گفت: این اسناد می‌تواند نقشه راهی برای همه ارکان دانشگاه باشد و اجرایی شدن آن نیاز به برنامه ریزی، تلاش و مشارکت حداکثری اعضای هیات علمی دارد.
در ادامه این نشست اعضای هیات علمی ایثارگر به بیان پیشنهادها و نقطه نظرات خود پرداختند.
سپس دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ادای احترام به ایثارگران، به جمع‌بندی مطالب مطرح‌شده پرداخت و گفت: هریک از زمینه‌های آموزشی، پژوهشی و ارائه خدمت بدون ماهیت فرهنگی امکان موفقیت ندارند و نمی‌توانند آنچه را که به درد مردم می‌خورد تأمین کنند.
وی ایثارگر را نمادی از پایبندی به تعهدات دانست و افزود: ایثارگران به‌عنوان الگوی متعهد شناخته می‌شوند و جامعه ایثارگر دانشگاه نشان داد که برای عمل به تعهدات خود تا پای جان ایستاده است.
رییس دانشگاه، با بیان اینکه باید بپذیریم نسل جدید جور دیگری به موضوعات نگاه می‌کند افزود: نسل هزاره سوم ساختار روانی متفاوتی دارد پس باید ابتدا این تفاوت‌ها را بپذیریم و متناسب با مخاطب خود مباحث اعتقادی را مطرح کنیم.
دکتر جعفریان بهترین روش پرداختن به مباحث فرهنگی در میان فراگیران را اجرای تعهد حرفه‌ای دانست و افزود: تعهد حرفه بر مبانی اصول اعتقادی تدوین و در برنامه آموزشی دانشجویان گنجانده‌شده تا قابل ارزیابی باشد.
خبرنگار: سمیرا کرمی
عکس: باقرزاده

  • گروه خبری : گروه های مطالب,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 60211
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

2 نظر برای این مقاله وجود دارد

78/10/11 - 00:00

با سلام ایکاش اطلاع رسانی مناسبی انجام میشد و سایر بچه های ایثارگر دانشگاه دعوت و نقطه نظرات آنا ن نیز استماع میگردید.. انشاالله سلامت و موفق باشید -از معاونت غذا ودارو دانشگاه

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

78/10/11 - 00:00

با سلام احترام چرا به درد دل ایثارگرانی که در دانشگاه کارمند جز هستند رسیدگی نمی شود فقط اعضاء هیات علمی پس انها که غنی ترند محتاج ترند؟

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *