اخبار جلسات و نشست ها

 

 

  • تاریخ انتشار : 1399/06/02 - 16:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1776
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه تشکیل شد

دکتر کریمی: قطعه‌قطعه کردن بیمارستان و واگذاری بخش‌هایی که باجان مردم سروکار دارد با مدیریت یکپارچه سازگاری ندارد

در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، گزارش بیمارستان ضیائیان و معاونت درمان از بیمارستان‌ها و همچنین راه‌اندازی شعبه پردیس بین‌الملل دانشگاه در آبادان موردبررسی قرار گرفت.

گالری عکس
طلیعه نشست هیئت‌رئیسه که  2 شهریور 99 در تالار دارالفنون برگزار شد، همراه با سوگواری ایام محرم بود.

تسلیت ایام محرم و آرزوی سلامت برای بیماران

سپس دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه، با تسلیت ایام محرم گفت: امیدوارم به برکت این روزها و خون شهدا، همه بیماران سلامت خود را به دست بیاورند و از خداوند شفای همکارانمان دکتر سهراب پور و دکتر گتمیری را نیز مسئلت دارم.

تبریک روز پزشک و گرامیداشت بوعلی سینا

دکتر کریمی با اشاره به مناسبت‌های این هفته گفت: ابتدای هفته زادروز ابوعلی سینا و مصادف با روز پزشک بود و این روز را به همکاران پزشک که شش ماه گذشته و به‌نوعی در طول سال، شب و روز ندارند؛ تبریک می‌گویم. نام‌گذاری این روز به‌عنوان پزشک بهانه‌ای است که به همکاران تبریک بگوییم و نام و یاد ابوعلی سینا، این فیلسوف و محقق بزرگ هزار و اندی سال پیش را گرامی بداریم.

تبریک روز کارمند و قدردانی از تلاش آنان

رئیس دانشگاه با گرامیداشت روز کارمند گفت: سه‌شنبه روز گروه بزرگی از کارکنان دانشگاه است که مشغول خدمت‌رسانی هستند. این روزها تمامی افرادی که در دانشگاه کار می‌کنند به‌نوعی گرفتار سختی‌ها و مرارت‌های بیماری کووید 19 هستند و برخی کارکنان شریف غیرپزشک و پرستار، در قسمت‌های اداری و پشتیبانی، گرفتار این بیماری شده‌اند و حتی تا مرز شهادت پیش رفته‌اند.

تبریک روز داروساز و تجلیل از خدمات آنان

دکتر کریمی با تبریک روز داروساز گفت: چهارشنبه به مناسبت زادروز زکریای رازی به مناسبت روز داروساز نام‌گذاری شده است و این روز را به سه تن از همکاران داروساز هیئت‌رئیسه، دکتر حاجی محمودی، دکتر بیگلر و دکتر روئینی و سایر همکاران داروساز دانشگاه تبریک می‌گویم. کووید 19 سبب شده داروساز و پزشک شرایط مشابهی داشته باشند و حتی کار همکاران داروسازی در این برهه دشوارتر هم شده است.

گرامیداشت هفته دولت و افزایش بیش از 1500 تخت بیمارستانی به دانشگاه

رئیس دانشگاه با گرامیداشت هفته دولت، به بهانه‌ این هفته، پروژه‌های دانشگاه را تشریح کرد و گفت: امروز تخت‌های جدید بیمارستان رازی و افزون بر این، تخت‌های بیمارستان یاس نیز به مجموعه ناوگان بیمارستانی دانشگاه اضافه‌شده است. اما افزایش تخت به‌تنهایی کافی نیست و بایستی نیروی انسانی موردنیاز آن نیز تأمین شود و امیدوارم با روش‌های مختلف این امکان فراهم شود.
وی با اشاره به اهمیت راه‌اندازی بخش‌هایی از بیمارستان‌ها که به دلیل کمبود نیروی انسانی راه‌اندازی نشده است افزود: بخش‌های نوزادان بیمارستان‌های یاس و امام خمینی و تخت‌های ICU و NICU بیمارستان‌ها، به دلیل کمبود نیروی انسانی راه‌اندازی نشده است که امیدوارم به همت روسای بیمارستان‌ها و کمک دکتر بیگلر این بخش‌ها نیز وارد عرصه خدمت‌رسانی شوند.
دکتر کریمی بابیان اینکه با راه‌اندازی مهدی کلینیک امیدوارم تا شش ماه آینده حدود هزار تخت بیمارستانی به مجموعه دانشگاه اضافه شود افزود: مرکز طبی کودکان 2 نیز با 250 تخت در منطقه 18 در جنوب تهران به مردم نیازمند این منطقه خدمت‌رسانی می‌کند و درمجموع حدود هزار و 500 تخت به مجموع تخت‌های بیمارستانی دانشگاه اضافه می‌شود.
وی در تکمیل این بخش از سخنان خود تأکید کرد: این آمار نشان می‌دهد ما نیاز به ساخت‌وساز جدید در بیمارستان‌ها نداریم و این سیاستی است که باید موردتوجه قرار گیرد.

روزشمار راه‌اندازی پارکینگ بیمارستان امام خمینی

رئیس دانشگاه، با اشاره به راه‌اندازی پارکینگ بیمارستان امام خمینی گفت: پارکینگ از ضروریاتی است که تاکنون مغفول مانده بود. اما طبق آخرین گزارشی که از دکتر صادق نیت دریافت کردم قرار است در فاز اول سه تا چهار طبقه آن تا یک ماه آینده به بهره‌برداری برسد. طبقات زیرین آن نیز پس از تکمیل آسانسورها به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.

پروژه‌های خوابگاهی دانشگاه و برقراری عدالت بین دانشجویان

دکتر کریمی در توضیح پروژه‌های دانشجویی دانشگاه گفت: با پیگیری‌های هرروزه‌ای که از دکتر پورغریب دارم و با حمایت تیم معاونت توسعه، خوابگاه جدید دختران تا اول مهرماه آماده اسکان دانشجویان خواهد بود. افزون بر این، ساختمان قدیمی دو خوابگاه دیگر پسران تخریب‌شده و اکنون در مرحله خاک‌برداری است و امیدوارم ساخت این دو خوابگاه نیز به‌زودی انجام شود.
وی افزود: برای اینکه عدالت بین دانشجویان دختر و پسر برقرار شود؛ یک خوابگاه دیگر که در قسمت بالای امیرآباد است با حمایت دکتر کردی و پیگیری‌های دکتر بیگلر در دستور کار ساخت‌وساز قرار دارد. این ظلمی است که در حق دانشجویان دختر شده و باید هر کاری از دستمان برمی‌آید برای جبران آن، انجام دهیم.

با رفع موانع، سالن ورزشی ساخته می‌شود

دکتر کریمی، با اعلام خبر ساخت سالن ورزشی برای دانشجویان، به موانع پیش روی آن اشاره کرد و گفت: زمینی به مساحت سه هزار مترمربع در امیرآباد وجود دارد که سه تن از مدیران دانشگاه تهران در این خانه‌ها اسکان دارند و اگر آن‌ها این ساختمان‌ها را تخلیه کنند بلافاصله ساخت سالن ورزشی آغاز می‌شود تا جوانان بتوانند از آن استفاده کنند.
رئیس دانشگاه، بابیان اینکه همه این اقدامات تحقق شعارهایی است که درباره جوانان و کار خیر می‌دهیم و امیدواریم هرچه زودتر به نتیجه برسد افزود: امیدوارم در مدت کوتاهی که مسئولیت بر عهده‌داریم بتوانیم کار ماندگاری انجام دهیم.

اداره بیمارستان در منطقه 17 به‌نوعی مجاهدت است
دکتر کریمی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به دستور این جلسه گفت: اداره بیمارستان ضیائیان در منطقه 17تهران، با این مشخصات و مشکلات به‌نوعی مجاهدت است و مجاهد کسی است که این بیمارستان را در این شرایط اداره می‌کند.
وی افزود: زمانی که دکتر حکمت را برای این مسئولیت انتخاب کردم؛ ایشان خود را ناآشنا با اداره بیمارستان نشان دادند؛ ولی امروز می‌بینیم که اقدامات خوبی تاکنون در این بیمارستان صورت گرفته و من از ایشان تشکر می‌کنم.

برون‌سپاری و تضاد آن با اصل یکپارچه‌سازی مدیریت بیمارستان

دکتر کریمی با اشاره به مسئله برون‌سپاری بیمارستان‌ها گفت: قصد نقد گذشته را ندارم. به‌هرحال در آن زمان شرایط ایجاب می‌کرد که برون‌سپاری انجام شود و شاید بهترین راه در آن زمان بود. اما باتوجه به تجربه شخصی که از 21 سال اداره بیمارستان دارم، با قطعه‌قطعه کردن  بیمارستان  و واگذاری بخش‌های آن‌که باجان مردم سروکار دارد مخالفم و معتقدم این رویکرد در بخش‌های اورژانس و ICU و... باید اصلاح شود.

جذب دانشجوی خارجی با راه‌اندازی شعبه پردیس بین‌الملل در آبان

رئیس دانشگاه از راه‌اندازی شعبه پردیس بین‌الملل دانشگاه در آبادان خبر داد و گفت: ویژگی آبادان در این است که در کشورمان و در کنار عراق قرار دارد و این ظرفیتی است که به جذب دانشجوی خارجی کمک می‌کند.

تأکید بر توجه به برند دانشگاه

دکتر کریمی با تأکید بر توجه به برند دانشگاه در زمینه‌های مختلف گفت: اغلب شهرها، بیمارستان امام خمینی و شریعتی دارند و وقتی در رسانه‌ها از این مراکز گفته می‌شود باید مشخص شود متعلق به چه دانشگاهی هستند. این رویکردی است که دکتر ترابی به آن توجه دارند و آن را پیگیری می‌کنند.

گزارش بیمارستان ضیائیان

سپس دکتر حمیدرضا حکمت، رئیس بیمارستان ضیائیان، عملکرد این بیمارستان را تشریح کرد و گفت: بیمارستان ضیائیان تنها بیمارستانی منطقه 17 است و علاوه بر مردم این منطقه، بیماران شهرستان‌های اسلامشهر، رباط‌کریم و... پذیرش می‌کند.


دکتر حکمت بااشاره به افتخارات این مرکز در کسب رتبه اول استانداردهای اعتباربخشی و گزارش خطاهای بیمارستانی و... گفت: این بیمارستان با 194 تخت، خدمات بستری و سرپایی و پاراکلینیکی را در بخش‌های مختلف به مردم منطقه ارائه می‌دهد.
رئیس بیمارستان ضیائیان به مقایسه شاخص‌های عملکردی این بیمارستان در چهار ماه آخر سال و ابتدای سال 98 و 99 پرداخت و گفت: به دلیل اپیدمی کووید 19، شمار مراجعه‌کنندگان به اورژانس، از بیش از 8 هزار تن، در اسفند 97 تا خرداد 98، به نسبت همین بازه زمانی، در سال 98-99، به بیش از 26 هزار بیمار افزایش داشته است و به همین نسبت تعداد مراجعه به درمانگاه‌ها کاهش داشته است.
وی با اشاره به وضعیت و افتخارات آموزشی این بیمارستان گفت: کارآموزان، کارورزان و دستیاران تخصصی، در بخش‌های بالینی بیمارستان مشغول فعالیت هستند و در ارزیابی که از فراگیران صورت گرفته، از  مشارکت در راندها و درمانگاه‌ها به  دلیل انگیزه بسیار اساتید و امکان ارتباط مستقیم استاد و دانشجو رضایت دارند.
دکتر حکمت در توضیح فعالیت‌های پژوهشی ضیائیان گفت: طراحی و ایجاد سایت واحد پژوهش بیمارستان، تدوین شیوه‌نامه‌های تصویب طرح‌های تحقیقاتی، تخصیص گرنت پژوهشی و تدوین فرایند تخصیص هزینه طرح‌ها و تعیین اولویت‌های پژوهشی بیمارستان ازجمله اقداماتی است که در این زمینه صورت گرفته است.
رئیس بیمارستان ضیائیان در بخش دیگری از سخنان خود، اقدامات بیمارستان در کووید 19 و همچنین  مسائل مالی بیمارستان و بخش‌های واگذاری شده را تشریح کرد.

بررسی روند درمان بیمارستان‌ها

در ادامه، دکتر فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه، با اشاره به وضعیت بیمارستان‌ها، شمار بستری‌ها و تعداد فوتی‌ها در بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی را از ابتدای همه‌گیری کووید 19 تا 31 مرداد بررسی کرد.

راه‌اندازی شعبه بین‌الملل دانشگاه در آبادان

سپس دکتر رامین کردی معاون بین‌الملل دانشگاه و دکتر وحید ضیائی معاون آموزشی پردیس بین‌الملل، درخصوص راه‌اندازی شعبه بین‌الملل دانشگاه در عراق و نیز راه‌اندازی شعبه بین‌الملل دانشگاه در شهر آبادان و ایجاد کمپوس مشترک با دانشگاه علوم پزشکی آبادان توضیح دادند.
در ادامه هریک از اعضای هیئت‌رئیسه دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند.




  • گروه خبری : گروه های مطالب,ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 160685
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *