محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1396/04/17 - 08:10

با حضور بنیان گذار و پدر فیزیوتراپی ایران

آئین جشن دانش آموختگان دانشکده توانبخشی برگزار شد

با قرائت سوگندنامه دانش آموختگان دانشکده توانبخشی، آئین جشن دانش آموختگان این دانشکده برگزار شد.

گالری عکس
در اين مراسم، احسنی، دبیر دفتر دانش آموختگان دانشکده به ذکر نکاتی در خصوص رعایت اخلاق حرفه ای در ارائه خدمات به بیماران و حفظ حرمت روپوش سفید پرداخت.
همچنین دکتر عطارباشی مقدم، رئیس دانشکده نیز در سخنانی ضمن تبریک دانش اموختگی بر رعایت اصول اخلاق و رفتار حرفه ای در ارائه خدمات توانبخشی توسط دانش آموختگان تاکید کرد.
وی همچنین اظهار امیدواری کرد که که دانش آموختگان در مقاطع بالاتر به ادامه تحصیل برداخته و دانش آموختگی در این مقطع را پایان دانش اندوزی ندانند.
در بخشی از این مراسم، از ده نفر از دانش آموختگان برتر دانشکده در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای تخصصی و دکترای حرفه ای با اعطای لوح و تندیس یادبود تقدیر شد.
دكتر گتميري، قائم مقام دفتر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه نیز به معرفي تاریخچه و اهداف تاسیس دفتر دانش آموختگان پرداخت و گفت: اين دفتر در سال 85 با حمایت دکتر لاریجانی رییس وقت دانشگاه و پشتیبانی استاد بهادری با هدف حفظ و استمرار ارتباط دانش آموختگان با دانشگاه و استفاده از پتانسیل دانش آموختگان جهت ارتقاء اهداف دانشگاه تاسیس شده است.
وی همچنین با اشاره به رشد دفتر دانش آموختگان دانشگاه طی 12 سال گذشته گفت: امروز شاهد تبدیل دفتر دانش آموختگان به برند ملی هستیم.
دکتر گتمیری ادامه داد: امیدواریم در آینده نزدیک در سطوح بین المللی نیز دانش آموختگان در اقصی نقاط دنیا را بتوانیم زیر چتر دفتر دانش آموختگان دانشگاه بیاوریم.
در پایان مراسم، سوگندنامه دانش آموختگان دانشکده همچون سالهای گذشته توسط دکتر فراهانی معاون آموزشی دانشکده قرائت شد و فارغ التحصیلان رشته های مختلف به نشانه همبستگی جمعی برای خدمت به نظام سلامت در فضایی معنوی آن را تکرار کردند.
از نکات مورد توجه این مراسم، حضور استاد محسن هاشمی استاد پیشکسوت، بنیان گذار و پدر فیزیوتراپی ایران بود که بر غنای این مراسم افزود.
استاد هاشمی در سخنانی خطاب به دانش آموختگان گفت: شما بعد ازدانش آموختگی در ارائه خدمات توانبخشی به بیمار در برابر هر اقدام و تصمیم بایستی پاسخگو و مسئول باشید.
شايان ذكر است مراسم با اجراي موسيقي، پذيرايي و صرف شام تا ساعت 22 ادامه داشت.
توضیح این که، جشن دانش آموختگان دانشکده توانبخشی به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و دفتر دانش آموختگان این دانشکده و همکاری دفتر دانش آموختگان دانشگاه و با حضور رئيس و معاونین، قائم مقام دفتر دانش آموختگان دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی و جمعي از اساتيد و کارمندان روز سه شنبه 13 تیر 96 در محوطه دانشکده برگزار شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  روستا