محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/12/20 - 12:41

آخرین نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی در سال 97 برگزار شد

در آخرین نشست شورای پژوهشی دانشکده توانبخشی وضعیت طرح‌های پژوهشی این دانشکده در سال 97 و برنامه ریزی در خصوص ارائه طرح های پژوهشی در سال آینده موردبحث و بررسی قرار گرفت.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه‌شنبه 14 اسفندماه در سالن استاد دکتر طالبیان این دانشکده برگزار شد، در ابتدای نشست دکتر احمدرضا خاتون آبادی معاون پژوهشی دانشکده به ارائه گزارشی از وضعیت طرح‌های پژوهشی پرداخت و گفت: براساس تصمیم گیری های صورت گرفته معاونت پژوهشی دانشگاه، تفویض اختیار در مورد طرح های پژوهشی به دانشکده در سال 97 صورت پذیرفت؛ با وجود این، هیچ طرحی تا رنک سوم در دانشکده تصویب نشده است. از این رو از مجموع 24 طرح دانشکده در سال 97؛ دانشگاه در رنک سوم با 11 طرح موافقت کرد که شامل 2 طرح از رنک اول و 2 طرح از رنک دوم و 7 طرح از رنک سوم (رتبه های 1-7) بود. 13 طرح باقی مانده از رنک 3 برای رنک اول سال 98 ارسال می شود.
وی با اشاره به چالش‌های احتمالی بودجه در سال 98 از اعضای شورا خواست برای جلوگیری از عدم تعادل در ارائه طرح‌ها، موضوع طرح‌های سال 98 در گروه‌های آموزشی مطرح شود تا طرح‌های پژوهشی به فراخور در هر رنک ارائه شوند. معاون پژوهشی دانشکده با اشاره به زمان برنامه‌ریزی ارائه طرح‌های پژوهشی سال آینده، تاریخ جلسه رنک اول دانشکده را 3 اردیبهشت‌ماه 98 اعلام کرد.
در بخشی از نشست دکتر خاتون‌آبادی بابیان اهمیت موضوع ارتباط با صنعت و طرح ها و پایان‌نامه‌های کاربردی بر ضرورت تعیین شاخص برای کاربردی بودن طرح‌ها و پایان‌نامه‌ها تاکید کرد و گفت: در جلسه بعدی نظرسنجی شود که آیا شورای پژوهشی معیار کاربردی بودن را مشخص کند یا خیر؟ که در صورت به نتیجه رسیدن در شورای آموزش نیز مطرح شود.
معاون پژوهشی دانشکده با اشاره به اهمیت و ضرورت ارائه خدمات و فعالیت‌های کتابخانه با توجه به اهداف و مأموریت‌های دانشکده از مسئول کتابخانه خواست در همین راستا و با هدف ارتباط بیش‌ازپیش با اعضای هئیت علمی نشست‌های فصلی با آنان برنامه‌ریزی و برگزار شود. وی همچنین از مسئول کتابخانه خواست تا گزارشی از میزان دقیق از استقبال کتاب‌های خریداری‌شده با توجه به تعداد درخواست‌های امانت این کتاب‌ها به معاونت پژوهشی ارسال شود.
دکتر سیده مریم خدامی در پاسخ به سوال یکی از اعضای شورا درباره دسترسی اعضای جدید به محیط پژوهشیار گفت: اسامی اعضای جدید برای دسترسی به محیط پژوهشیار به معاونت پژوهشی دانشگاه ارسال می شود. در بخشی دیگر از نشست شنایی مسئول کتابخانه دانشکده به ارائه گزارشی از وضعیت کتابخانه، مراجعه‌کنندگان و کتاب‌های خریداری شده در سال 97 پرداخت. وی از معاون پژوهشی دانشکده درخواست کرد اقدام لازم برای تأمین بودجه خرید کتاب برای ورودی‌های جدید بین‌الملل رشته بینایی شناسی انجام شود.
در پایان نشست پس از بررسی و تبادل نظر میان اعضای شورا توافق شد واحدهای زیر مجموعه معاونت پژوهشی به صورت دوره‌ای گزارشی از وضعیت واحد خود را برای اعضای شورای پژوهشی ارائه دهند.

عکس و خبر: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی