محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/12/15 - 09:39

آخرین نشست معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی در سال 97 برگزار شد

معاون بین‌الملل دانشکده توانبخشی سال 97 بابیان برگزاری موفق سه کارگاه بین‌المللی و افزایش جذب دانشجوی بین‌الملل در سال جاری؛ سال 97 را سالی پربار در تحقق اهداف و مأموریت‌های چهارساله دانشکده در حوزه بین‌الملل ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، در این نشست که روز سه‌شنبه 4 اسفندماه در دفتر این معاونت برگزار شد، در ابتدای نشست دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌الملل ضمن تبریک روز زن به جمع‌بندی کلی فعالیت‌های بین‌الملل دانشکده در سال 97 پرداخت. وی بابیان برگزاری موفق سه کارگاه بین‌المللی و افزایش جذب دانشجوی بین‌الملل در سال 97 ؛ سال 97 را سالی پربار در تحقق اهداف و مأموریت‌های چهارساله دانشکده در حوزه بین‌الملل ارزیابی کرد.
 دکتر شادمهر همچنین با اشاره به دانش‌آموختگی سه نفر از دانشجویان دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد فیزیوتراپی طی سال جاری اضافه کرد: در حال حاضر 20 دانشجوی بین‌الملل در دانشکده در مقاطع گوناگون مشغول به تحصیل هستند که در مقایسه با سال‌های گذشته به بیشترین میزان خود رسیده است. وی ادامه داد چنانچه که فرآیند پذیرش دانشجو بین‌الملل از گروه‌های آموزشی شروع شود پتانسیل های بیشتری به کار گرفته خواهد شد. معاون بین الملل دانشکده در همین راستا از مدیران گروهای اموزشی خواست ضمن شناسایی پتانسیلهای جذب دانشجو هر یک از رشته ها و مقاطع مورد نظر در کشورهای منطقه با تعامل با معاونت بین الملل دانشکده راهکارهای مناسب جهت معرفی هر چه بیشتر گروه خود و نهایتاً جذب بیشتر دانشجو داشته باشند. وی همچنین ارائه برنامه های مناسب کوتاه مدت و معرفی کامل آنها در کشورهای هدف را نیز عامل کمک کننده در این فرایند دانست.
در ادامه نشست فعالیت‌های بین‌الملل گروه‌های آموزشی دانشکده بر اساس آیتم‌های ارائه‌شده معاونت بین‌الملل دانشگاه  موردبررسی قرار گرفت. در این فرم که در راستای بین‌المللی سازی فعالیت‌های گروه آموزشی برای سال 1398 و با هدف مدون کردن سالیانه برنامه‌های آموزشی گروه‌های آموزشی به این معاونت ارسال‌شده، اعضای حاضر در نشست فعالیت‌های بین‌الملل هر گروه، پیش‌بینی گروه از این فعالیت‌ها در سال آینده  مورد بحث و تبادل نظر قراردادند.
دکتر شادمهر نیز پیشنهاد داد که فرم‌های ارسالی دانشگاه نقشه راه(road map) باشد و گروه‌های آموزشی بر اساس آن اطلاعات به‌روز خود را به این معاونت گزارش دهند.
در بخشی از نشست نحوه برگزاری روز بین‌المللی پژوهش(International Research Day) در دانشکده پرداخته شد که فعالیت‌های انجام‌شده به اطلاع اعضا رسید و در ادامه اعضا به بحث و تبادل نظر در خصوص فرم داوری و دیگر مراحل برگزاری پرداختند.
در پایان نیز دکتر شادمهر از نمایندگان گروه‌ها خواست تا در خصوص برگزاری دوره جدید از سخنرانی‌های اعضای هیئت‌علمی به زبان انگلیسی در سال آینده، برنامه‌ریزی نمایند تا در نشست آینده شورا موردبررسی قرار گیرد.

خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی