محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/04/20 - 16:20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آزمون مصاحبه علمی دکتری تخصصی رشته ‏های فیزیوتراپی و شنوایی‏ شناسی سال تحصیلی 98-97 منطقه ده آمایشی کشور برگزار شد

مرحله دوم آزمون مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی 98-97 منطقه ده آمایشی کشور با حضور 61 نفر از پذیرفته‌شدگان مرحله نخست آزمون علمی رشته‌های شنوایی‌شناسی و فیزیوتراپی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 19 و 20 تیرماه در دانشکده توان‌بخشی برگزار شد.

گالری عکس (1)

گالری عکس (2)
به گزارش روابط عمومی دانشکده توان‌بخشی مرحله دوم آزمون مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۹۸-۹۷ منطقه ده آمایشی کشور بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، با حضور 44 نفر از پذیرفته‌شدگان رشته فیزیوتراپی و 17 نفر از رشته شنوایی‌شناسی در مرحله نخست آزمون علمی، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۰ و ۱۹ تیرماه در این دانشکده برگزار شد.
دکتر علیائی، معاون آموزشی دانشکده و مسئول برگزاري آزمون در توضیح نحوه برگزاری آزمون گفت: در این مرحله از آزمون، صلاحیت پذیرفته‌شدگان مرحله نخست آزمون علمی در دوره دكتری تخصصی، به‌صورت ساختارمند و به شیوه چند ایستگاهی (Multiple Mini-Interviews) موردسنجش و ارزیابی قرار گرفت.
دکتر علیائی، میزان تسلط داوطلب بر پایان‌نامه و مقاله مستخرج از آن، ارائه شفاهی مطالب علمی، جستجوی منابع علمی، اختصاصی زبان انگلیسی، توانمندی‌های تخصصی رشته و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و حرفه‌ای را ازجمله موضوعات این ایستگاه معرفی کرد.
وی افزود: تعداد داوطلبان در رشته شنوایی‌شناسی ۱۷ نفر و ۴4 نفر در رشته فیزیوتراپی بود که نتیجه آزمون طبق زمان‌بندی در نیمه دوم شهریورماه در وب‌سایت وزارت بهداشت اعلام می‌شود.
وی در پایان از تمامی دست‌اندرکاران و عوامل اجرایی و علمی آزمون قدردانی کرد و گفت: بدون شک بدون حمایت‌ها و همکاری واحدهای مختلف دانشکده، هیئت‌رئیسه، اعضا هیئت‌علمی، کارشناسان و کارکنان خدمات و نیز برنامه‌ریزی و حمایت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه،  امکان برگزاری موفق آزمون وجود نداشت و تشریک‌مساعی همه همکاران باعث برگزاری شایسته این آزمون شد.
عکس و خبر: لیلا روستا

.