محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1398/03/12 - 09:40
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشکده توانبخشی و موسسه تحقیقات علوم رفتاری شناختی سینا

در راستای تحقق سیاست‌ها و ماموریت چهارساله دانشکده توانبخشی برای ایجاد و توسعه همکاریهای برون دانشگاه و به منظور تحقق اهداف دانشگاه نسل سوم، تفاهم‌نامه همکاری دانشکده توانبخشی و موسسه علوم رفتاری شناختی سینا منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، این نشست روز سه‌شنبه 29 اردیبهشت‌ماه در دفتر ریاست دانشکده توانبخشی با حضور دکتر محمدرضا هادیان رئیس، دکتر احمدرضا خاتون آبادی معاون برنامه ریزی و توسعه و دکتر رضا حسین آبادی مدیر دفتر ارتباط با صنعت این دانشکده و دکتر مجتبی خدادادی مسئول موسسه تحقیقات علوم رفتاری شناختی سینا برگزار شد. در ابتدای نشست دکتر هادیان ضمن خوشامدگویی، هدف همکاری را ایجاد ظرفیت های جدید و تجاری سازی محصولات دانش بنیان در مسیر توسعه علم و فن آوری و رفع نیازمندیهای فنی تخصصی فارغ التحصیلان این دانشکده اعلام کرد. وی با این توضیح که هدف فعالیت‌های دانشگاهی باید خدمت به جامعه و رفع مشکل افراد نیازمند به خدمات ما باشد، ایجاد و توسعه همکاری مشترک را در نهایت کمک به ارتقا سطح خدمات به جامعه و افراد نیازمند دانست.
در ادامه نشست دکتر خدادادی ضمن ارزیابی مثبت همکاری میان دانشکده و این موسسه، در معرفی موسسه و زیرمجموعه‌های آن گفت: این موسسه باسابقه بیش از 25 سال با 8 اختراع ثبت‌شده، حدود 80 نرم‌افزار و 50 تجهیزات آزمایشگاهی تاکنون بیش از 400 محصول را به بازار ارائه کرده است. وی افزود: بسیاری از نرم‌افزارهای طراحی‌شده این شرکت به شکل گسترده توسط متخصصین و در برخی از سازمان‌ها استفاده می‌شود.
در پایان نشست ضمن امضا تفاهم نامه همکاری، توافق شد با هدف ارائه حداقل یک اختراع منجر به محصول طی سال 98 کارگروهی برای ارتباط بیشتر بین این دو مرکز و تعیین موضوعات و پروژه های جدید تشکیل شود.
خبرنگار: لیلا روستا
عکس: سید امیر میری