محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1396/09/27 - 15:16

انتصاب دکتر سید محسن میر به عنوان معاون مالی و اداری دانشکده توانبخشی

دکتر محمدرضا هادیان، رئیس دانشکده توانبخشی در ابلاغی دکتر سید محسن میر را به عنوان معاون مالی و اداری این دانشکده منصوب کرد.

متن حکم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر سید محسن میر

استادیار محترم دانشگاه

با سلام و احترام

"دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشکده پیشرو کشور در حوزه توانبخشی نقش برجسته ای در گسترش آموزش رشته های توانبخشی داشته است. اکنون هنگام آن است که این دانشکده با نگاهی نو و جامع، رسالت های جدید خود را با توجه به مقتضیات زمان بازشناسی نموده و برای ایفای نقش جدید خود اقدام نماید." (رئیس محترم دانشگاه)

با توجه به بررسی های صورت گرفته و نظر به سوابق علمی و اجرائی شما، جنابعالی به عنوان معاون مالی و اداری دانشکده توانبخشی تعیین می شوید. انتظار می رود با جلب مشارکت همه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در همه مقاطع ضمن پیشبرد امور جاری دانشکده طبق ضوابط و مقررات نسبت به امور ذیل اهتمام ویژه مبذول دارید.

1.تدوین برنامه عملیاتی 4 ساله 1400-1396 در حوزه مالی و اداری دانشکده براساس نقشه علمی دانشگاه و رهنمود تعیین شده در بالا توسط رئیس محترم دانشگاه بویژه با عملی نمودن برنامه های حوزه آموزش و پژوهش ، دانشجویی، فرهنگی دانشکده.

رعایت صرفه و صلاح و مقررات مالی و معاملاتی دانشگاه در تامین و خرید تجهیزات مورد نیاز دانشکده.

1. هماهنگی و همکاری با سایر معاونت ها برای عملیاتی نمودن حضور اعضاء هیئت علمی در بیمارستانها.

3.هماهنگی و هم افزائی با سایر معاونت ها دانشکده برای تسهیل در ایجاد شرکت های دانش بنیان در حوزه های مورد نیاز با توجه به برنامه 4 ساله دانشکده.

4.تسهیل در ایجاد ارتباط با صنعت و بویژه با تهیه آئین نامه های مالی مورد نیاز.

1. تسهیل در جذب کمک های سازمان های مردم نماد برای تحقق اهداف دانشکده در حوزه های ذیربط با تهیه آئین نامه های مورد نظر.

دکتر محمدرضا هادیان

رئیس دانشکده توانبخشی