محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1401/06/12 - 15:14

به دنبال انعقاد تفاهم نامه مشترک

بازدید مدیران گروه دانشکده توانبخشی از پایگاه سلامت میثم

مدیران گروه های آموزشی دانشکده توانبخشی از پایگاه سلامت میثم برای گسترش فعالیت های مشترک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این بازدید به دنبال انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشکده توانبخشی و مرکز بهداشت جنوب در راستای ارائه خدمات فیزیوتراپی، گفتار درمانی، شنوایی شناسی و کاردرمانی در مراکز بهداشت روز شنبه 12 شهریور 1401 برگزار شد.
در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و با توجه به ارائه خدمات و فعالیت اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده توانبخشی در پایگاه میثم، از این مرکز بازدید به عمل آمد.
این بازدید با حضور زهرا مرتضوی کارشناس اداره سلامت و روان بهداشت جنوب و همچنین دکتر بهروز عطارباشی مقدم مدیر گروه آموزشی فیزیوتراپی، دکتر قاسم محمدخانی مدیر گروه آموزشی شنوایی شناسی، دکتر پروین راجی مدیر گروه آموزشی کاردرمانی و دکتر سیده مریم خدامی مدیر گروه آموزشی گفتار درمانی دانشکده توانبخشی برگزار شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  یوسفی