محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/12/23 - 10:47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی و هیئت همراه از پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پزشکی

معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی و هیئت همراه با هدف آشنایی با فعالیت های پژوهشکده فناوری و تجهیزات پزشکی و همچنین توسعه پروژه های مشترک در حیطه توانبخشی، از پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پزشکی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، دکتر حمید دالوند معاون پژوهشی دانشکده به همراه دکتر مسعود خرمی نژاد دبیر پژوهشی و دکتر سارا فریدون نیا دبیر ارتباط با صنعت دانشکده، روز یکشنبه 22 اسفند 1400 از پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پزشکی واقع در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بازدید کردند.
در این جلسه دکتر علیرضا احمدیان، معاون پژوهشی این پژوهشکده، دستاوردهای این مجموعه و همکاری های مشترک با دانشکده توانبخشی را بیان کرد.
سپس دکتر علیرضا میرباقری، رئیس آزمایشگاه رباتیک، به معرفی مرکز، دستاوردها، اختراعات، تولیدات علمی و همکاری های صورت گرفته با سایر دانشگاه ها پرداخت
.
در ادامه از مرکز آموزش مهارت های پیشرفته بالینی ایران
(IACT) بازدید به عمل آوردند.
سامانه راهبری جراحی پارسه، سامانه جراحی رباتیک از راه دور سینا، ربات دستیار جراحی در لاپاروسکوپی، شبیه ساز جراحی چشم، شبیه ساز بی حسی نخاعی، پروب تشخیص سرطان، ربات موبیلیزیشن شانه و ربات تمرین درمانی دست در بیماران با اسپاستیسیتی از تجهیزات این مرکز بودند که مورد بازدید قرار گرفتند
.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی