محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1399/11/27 - 14:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 443
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بررسی عملکرد خدمات گروه‌های مختلف دانشکده توانبخشی در بیمارستان ضیائیان و راهکارهای ارتقای همکاری در نشست مشترک مسئولان دو مرکز

به درخواست دکتر محمدرضا هادیان از معاون برنامه‌ریزی و توسعه این دانشکده برای ارزیابی عملکرد کمی و کیفی ارائه خدمات گروه‌های مختلف این دانشکده در بیمارستان‌های تابعه و همچنین بررسی راهکارهای ارتقا همکاری؛ اولین نشست مسئولان این دانشکده با مسئولان بیمارستان ضیائیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، با توجه به مأموریت ویژه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کلان منطقه آمایشی 10 کشور در حوزه سالمندی و در راستای تحقق مأموریت و اهداف چهارساله دانشکده برای همکاری و تعامل با بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی تابعه؛ عملکرد کمی و کیفی گروه‌ های مختلف ارائه‌ کننده خدمات دانشکده در بیمارستان ضیائیان سه شنبه ۲۱ بهمن با حضور مسئولان دو مرکز، ارزیابی و راهکارهای ارتقا همکاری موردبررسی و تبادل‌ نظر قرار گرفت.

در این نشست که با حضور دکتر حمیدرضا حکمت رئیس، دکتر علی‌ اشرف اقبالی معاون درمان و دکتر کامبیز مرادزاده مدیر این بیمارستان برگزار شد؛ در ابتدا دکتر احمدرضا خاتون‌ آبادی معاونت برنامه‌ ریزی و توسعه دانشکده ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کمی و کیفی ارائه خدمات اعضای هیئت‌ علمی گروه‌ های گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و کاردرمانی به ارائه راهکارهای تقویت ارائه خدمات این گروه‌ ها در مرکز رشد و تکامل کودکان بیمارستان پرداخت.

وی در ادامه با ارائه گزارشی از خدمات توانبخشی رشته‌ های گوناگون این دانشکده در حوزه طب سالمندی و کودکان و با اشاره به کاهش مراجعات در دوران شیوع کرونا به‌ ویژه در این دو حوزه، بر ضرورت و اهمیت بیش‌ ازپیش گسترش و ارتقا تعامل و همکاری میان دانشکده و بیمارستان‌ های تابعه دانشگاه ازجمله بیمارستان ضیائیان تأکید کرد.

در بخشی از این نشست نیز دکتر حکمت رئیس بیمارستان بابیان اهمیت ارزیابی نیاز و ضرورت ارائه خدمات گروه‌ های مختلف دانشکده توانبخشی در این بیمارستان از معاون درمان و مدیر بیمارستان خواست تا خصوص ارائه خدمات سایر گروه‌ های دانشکده توانبخشی بررسی‌ های لازم صورت گیرد.

دکتر اقبالی معاون درمان بیمارستان نیز با اشاره به نیاز بیمارستان به ارائه خدمات تخصصی شنوایی‌شناسی از  دانشکده توان بخشی درخواست کرد تا در خواست بیمارستان برای حضور اعضای هیئت‌علمی و دستیاران رشته شنوایی شناسی را در نظر گیرد.

در ادامه نشست دکتر هوشنگ دادگر عضو هیئت‌ علمی گروه گفتاردرمانی دانشکده بابیان اینکه بیماران مرکز رشد و تکامل کودکان در طیف وسیعی از اختلالات به خدمات گفتاردرمانی، کاردرمانی و فیزیوتراپی نیاز دارند، نقش مدیریت کارآمد و مؤثر را راهبری و هدایت بیماران برای دریافت خدمات بهینه در دو بخش بالین و توانبخشی مهم دانست. وی همچنین باهدف آشنایی و معرفی خدمات گروه‌ های مختلف دانشکده توانبخشی، خواستار استمرار برگزاری جلسات چند تخصصی میان گروه‌ های ارائه‌ کننده خدمات بالین حوزه بیماری‌ های مربوط به کودکان و گروه‌ های مختلف این دانشکده شد.

دکتر حمید دالوند عضو هیئت‌ علمی گروه کاردرمانی با اشاره به محدودیت زمان حضور اعضای هیئت‌ علمی این گروه در بیمارستان به دلیل انجام دیگر وظایف آموزشی و پژوهشی و همچنین با توجه ضرورت استمرار ارائه خدمات کاردرمانی به بیماران در طول هفته پیشنهاد کرد بخشی از نیروهای متخصص در این بخش از طریق جذب کارشناسان کاردرمانی تأمین شود.

در پایان نشست معاون برنامه‌ ریزی و توسعه دانشکده پیشنهاد کرد باهدف آگاهی مراجعان از خدمات تخصصی ارائه‌ شده گروه‌ های مختلف دانشکده از طریق سایت و تلویزیون شهری بیمارستان نیز اطلاع‌ رسانی شود.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 170467
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *