محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1397/10/16 - 15:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1004
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی در گفت گو با ایسنا

برپایی نخستین کارگاه نقش تحریک الکتریکی مغز در توانبخشی بیماران مبتلا به سکته مغزی در دانشکده توانبخشی

دکتر احمدرضا خاتون آبادی معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی در گفت گو با ایسنا از برپایی نخستین کارگاه نقش تحریک الکتریکی مغز در توانبخشی بیماران مبتلا به سکته مغزی با تدریس و آموزش مدیر دپارتمان روانشناسی و علوم اعصاب مرکز تحقیقات Leibniz دورتموند آلمان و اعضای هیات علمی این دانشکده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی، دکتر احمدرضا خاتون آبادی در گفتگو با ایسنا،با اشاره به اینکه سکته مغزی سومین عامل مرگ و میر در دنیاست از روند افزایشی این بیماری در ایران خبر داد. معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی تصریح کرد: خوشبختانه در حال حاضر با تهیه راهنماهای مدیریت سکته مغزی از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درمان اولیه این گروه از بیماران پیشرفت کرده است. وی افزود: آنچه بعد از مراحل اولیه سکته مغزی بسیار حائز اهمیت است، اقدامات توانبخشی است که باید در زمان مناسب صورت پذیرند. دکترخاتون آبادی گفت: اخیرا با گسترش ورود فناوری به جامعه پزشکی، توانبخشی از این امر مستثنی نبوده و روش‌های نوینی در این زمینه به کمک علوم توانبخشی آمده‌اند.
عضو هیئت علمی گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی تصریح کرد: یکی از این روش‌ها استفاده از تحریک الکتریکی مغز است که بطور گسترده‌ای در سطح جهان مورد استفاده قرار گرفته و نتایج قابل توجهی گزارش شده‌است .
معاون پژوهشی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در  راستای تاکیدات و پیگیری های دکتر هادیان، رئیس دانشکده و تحقق برنامه های  ۴ ساله دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه های  آموزش و پژوهش بین المللی  کارگاهی دو روزه در تاریخ های ۲۴ و ۲۵ دی را بطور اختصاصی برای اولین بار به نقش تحریک الکتریکی مغز در توانبخشی بیماران مبتلا به سکته مغزی برگزار می‌کند.
 دکتر خاتون آبادی افزود: در این کارگاه که با حضور پروفسور. Michael Nitsche مدیر دپارتمان روانشناسی و علوم اعصاب مرکز تحقیقات Leibniz دورتموند آلمان برگزار می‌شود به مبانی و کاربرد روش تحریک الکتریکی مغز در سکته مغزی از ابعاد زبانی، گفتاری، حرکتی، شناختی پرداخته می‌شودوی تصریح کرد: در این کارگاه دکتر رضا رستمی، روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، دکتر آزاده شادمهر استاد  گروه فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران و  این جانب عضو هیئت علمی گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران قسمت های مرتبط را ارائه خواهند داد.
خاتون آبادی در پایان سخنانش گفت: برگزاری کارگاه‌هایی با رویکرد استفاده از فناوری در درمان و توانبخشی اختلالات و بیماری‌های در دستور کارمان قرار دارد و  این برنامه بصورت پایدار  و ساختارمند برگزار خواهیم کرد.

خبرنگار و عکاس: لیلا روستا

 دریافت پوستر کارگاه

 

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 83769
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا