محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/12/18 - 08:28

برگزاری آخرین نشست شورای آموزش دانشکده توانبخشی در سال 1400

نشست شورای آموزش روز دوشنبه 16 اسفند 1400 با حضور معاونان و سایر اعضا در سالن شورای دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این نشست روز دوشنبه 16 اسفند 1400 با حضور معاونان و سایر اعضا در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر آذر مهری معاون آموزشی دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به ارائه توضیحاتی در خصوص برگزاری آزمون ها و کلاس ها به صورت حضوری مطابق برنامه آموزشی دانشگاه و همچنین ارسال اسامی دانشجویان به معاونت دانشجویی دانشکده برای اسکان دانشجویان در خوابگاه و برگزاری کارآموزی ها تا 25 اسفند پرداخت.
پیش پروپوزال دانشجویان گروه های شنوایی شناسی، کاردرمانی، بینایی­ سنجی و فیزیوتراپی، درخواست دانشجویان برای انتخاب واحد خارج از بازه زمانی، درخواست تغییر استاد مشاور پایان نامه و فرصت ارفاقی از دیگر مباحثی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 209572