محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1397/03/07 - 12:38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری اولین جلسه کارگروه بررسی ضوابط و مقررات تعیین استاد و دانشجوی برگزیده در دانشکده توانبخشی

اولین جلسه کارگروه بررسی ضوابط و مقررات تعیین استاد و دانشجوی برگزیده دانشکده توانبخشی روز شنبه 5 خرداد ماه در سالن شورای ریاست این دانشکده برگزار شد.

در این جلسه که با حضور رئیس دانشکده، معاونین، نماینده اعضای هیئت علمی، مسئول امور هئیت علمی و کارشناس مسئول دفتر دانش آموختگان برگزار شد؛ دکتر هادیان رئیس دانشکده، ضمن تاکید بر انتخاب استاد برگزیده بر اساس شیوه نامه مصوب دانشگاه از معاون آموزشی و مدیران گروهها خواست تا اطلاع رسانی کامل شیوه نامه مذکور به اعضای هیات علمی صورت گیرد که مورد تاکید سایر اعضا نیز قرار گرفت.
در ادامه جلسه دکتر علیایی معاون آموزشی دانشکده به ارائه توضیحاتی در خصوص ضوابط و مقررات تعیین استاد برگزیده با توجه شیوه نامه دانشگاه پرداخت. وی ضمن بیان معیارها و امتیازات قابل محاسبه انتخاب استاد برگزیده و نحوه امتیازبندی در بخش های آموزشی ، پژوهشی و حرفه ای، فرهنگی و اجتماعی گفت : با هدف تعامل با گروههای آموزشی و شناسایی کاندیدهای حائز شرایط شیوه نامه مذکور به تمامی اعضای هیئت علمی ارسال خواهد شد تا پس از بررسی CV و مستندات و امتیازات کسب شده جهت معرفی به عنوان استاد برگزیده اقدام شود.
در این جلسه همچنین مقرر شد اطلاعات آموزشی، پژوهشی و دانشجویی فرهنگی دانشجویان براساس شیوه نامه مشابه توسط معاونین مربوط تهیه تا مورد بررسی قرار گرفته و نتیجه آن در جلسه بعدی کمیته جهت تصمیم نهایی اعلام شود.
توضیح اینکه جلسه دوم و پایانی این کارگروه  برای بررسی و انتخاب نهایی استاد و دانشجوی برگزیده  روز شنبه 12 خرداد برگزار می شود.
  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  روستا