محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1400/09/29 - 13:10

برگزاری جلسه شورای بین الملل دانشکده توانبخشی

اولین جلسه شورای معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی در سالن استاد طالبیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، اولین جلسه شورای معاونت بین الملل دانشکده توانبخشی روز سه شنبه 23 آذر 1400 با حضور دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده و اعضای جدید شورا برگزار شد.
در این نشست ابتدا دکتر سیامک بشردوست سرپرست معاونت بین الملل دانشکده از زحمات دکتر شادمهر معاون بین الملل پیشین دانشکده قدردانی و اظهار امیدواری کرد که بتوان مسیر قبلی را با نگاهی جدید و با تلاش برای رفع مسائل موجود ادامه داد.
سپس با توجه به اهداف معاونت بین الملل دانشگاه و با تاکید بر برگزاری دوره های کوتاه مدت با صدور گواهی، وبینارها و نیز تعیین جزئیات برنامه از قبیل تعداد دوره ها و دانشجویان، اعضای شورا را به بازبینی و ارائه برنامه چهارساله گروه مرتبط دعوت کرد.
دکتر بشردوست ضمن اشاره به توانمندی گروه های آموزشی دانشکده از امکان برقراری ارتباط گروه ها با دانشگاه های برتر کشورهای همسایه در سال‌های آتی سخن گفت.
دکتر خاتون آبادی نیز ضمن قدردانی از زحمات دکتر شادمهر، بر ضرورت وجود نقشه راه در برنامه چهارساله تاکید کرد و گفت: در نقشه راه باید به چهار سوال از جمله وضعیت موجود چیست؟ مقصد کجاست؟ چه ابزاری برای رسیدن به مقصد داریم؟ و چگونگی نحوه حرکت در مسیر از ابتدا تا انتها پاسخ داده شود؛ در همین راستا نقشه راه معاونت بین الملل دانشکده، بخشی از نقشه راه دانشکده توانبخشی محسوب می شود.
در ادامه نمایندگان گروه ها به ارائه مسائل مرتبط و برنامه های پیش رو از جمله برگزاری دوره کارشناسی ارشد مجازی پرداختند.
 این جلسه با بحث و تبادل نظر اعضا در خصوص موارد ذکر شده به پایان رسید.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 202934