محتوای خبری دانشکده توانبخشی

• تاریخ انتشار : 1399/02/09 - 15:38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوازدهمین سخنرانی از دور دوم سلسله سخنرانی های به زبان انگلیسی دانشکده توانبخشی با استفاده از سامانه اسکای روم وبیناری

دوازدهمین سخنرانی از دور دوم سلسله سخنرانی‌های برگزار شده به زبان انگلیسی دانشکده توانبخشی با سخنرانی دکتر نعمت اله روح بخش دوشنبه 8 اردیبهشت از طریق سامانه اسکای روم وبیناری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توابنخشی،در ادامه سلسله سخنرانی های علمی دانشکده توانبخشی به زبان انگلیسی، روز دوشنبه 8 اردیبهشت دکتر نعمت اله روح بخش عضو هیئت علمی گروه شنوایی شناسی از طریق سامانه اسکای روم وبیناری تحت عنوان «Auditory spatial processing: diagnosis and treatment» برگزارشد. در این وبینار که اساتید و دانشجویان دانشکده در این سامانه مجازی حضور داشتند،  دکتر روح بخش مباحث خود را در دوبخش ارزیابی و درمان اختلال پردازش شنوایی فضایی ارائه کرد. در بخش اول با اشاره به ماهیت پردازش شنوایی که مربوط به توانایی سیستم عصبی شنوایی مرکزی در تحلیل جریانه های آکوستیکی پیچیده می باشد، عنوان کرد که در درصدی از کودکان با شنوایی محیطی هنجار مشکل در درک گفتار در حضور نویز و یا صداهای زمینه وجود دارد که در آنها مانع شنیدن و درک گفتار می شود. در برزگسالان کم شنوا نیز مشکل درک صدا در حضور نویز وجود دارد. وی در بخش دوم سخنرانی خود با اشاره به گزینه های تشخیصی و درمانی گفت: تنها یک نرم افزار تشخیصی و درمانی زبان-پایه وجود دارد که در حال حاضر به زبان انگلیسی می باشد و طی دو پروژه تلاش می شود تا نسخه فارسی آنها به تهیه و به عرصه بالین عرضه شود. دکتر روح بخش در بخش پایانی سخنانش ضمن بیان روش های آبجکتیو تشخیص گفت: این حوزه فعلاْ‌ در مرحله پژوهش است. در پایان نیز به پرسش حاضران در وبینار پاسخ داده شد.

• گروه خبری : دانشکده توانبخشی
لیلا  روستا