محتوای خبری دانشکده توانبخشی

  • تاریخ انتشار : 1399/06/19 - 22:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 522
  • زمان مطالعه : 8 دقیقه

برگزاری سومین نشست اعضای هیئت رییسه دانشکده توانبخشی

در سومین نشست هیئت رییسه دانشکده توانبخشی بر ضرورت هماهنگی و برنامه ریزی گروه های آموزشی برای دفاع پایان نامه دانشجویان دکتری تخصصی پیش از شروع سال تحصیلی جدید تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران؛ در ابتدای نشست دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده ضمن تسلیت روزهای شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان گفت: در شرایط کنونی کشور به الگوهای آزادگی، راستگویی، راست اندیشی و راست کرداری  نیاز  بسیاری داریم. وی با بیان اینکه رسالت امام حسین (ع) راهی نیست که کهنه، فراموش یا تحت تاثیر مسایل روز، سیاسی یا سیاست زده شود، افزود: خودم و دوستان را توصیه می‌کنم که بعضی از مسائل و مشکلات حال حاضر کشور باعث نشود که ویژگیهای پاکدامنی و راستگویی و دیگر مسایل فضائل امام حسین (ع) کمرنگ دیده شود. ایشان افزود که در تاسوعا باید وسعت و سعه صدر و سعه گفتار و سعه کردار پیدا کرد و در عاشورا به درجه و مقام معاشرت به آقای آزادگان پیدا کرد و خیر دو دونیا را برای همگان از پروردگار مهربان درخواست کرد. در ادامه رئیس دانشکده به ارائه گزارشی از فرایندهای درمان تیم فیزیوتراپی و بازتوانی، به سرپرستی وی برای یکی از اساتید پیشکسوت دانشگاه که به درخواست تیم درمانی و ریاست محترم بیمارستان امام،   انجام شده بود، پرداخت. وی  بابیان بازخورد مثبت مسئولین دانشگاه و  تیم درمانی در خصوص درمان مؤثر فیزیوتراپی  در بازتوانی ایشان، بار دیگر بر حضور اعضای هیئت‌ علمی و دستیاران دانشکده برای ارائه خدمات گروه‌های مختلف دانشکده در بیمارستان‌ های دانشگاه و بویژه از گروه فیزیوتراپی برای بازتوانی جسمی-حرکتی و گروه گفتاردرمانی برای بررسی وضعیت بلع بیماران مبتلابه کرونا پس از بهبودی تأکید کرد.
رئیس  دانشکده تصریح کرد: در شرایط کنونی تهدید حضور بیماری کرونا، می‌ توان این تهدید را فرصتی برای حضور گروه‌ های مختلف دانشکده توانبخشی برای ارائه خدمات به بیماران کووید ۱۹ و معرفی بیش‌ ازپیش خدمات گروه‌ های مختلف این دانشکده در مراکز بالینی و درمانی دانست.

  دکتر  هادیان بیان به اینکه یکی از سیاست کلی دانشکده برگزاری نشست با اهالی دانشکده (اعضای هیئت‌ علمی، دانشجویان و کارکنان) باهدف دریافت بازخورد و همچنین آگاهی از چالش‌ های تحقق برنامه‌ های چهارساله دانشکده و بررسی چالش‌ های اجرا برنامه‌ های جاری است بر ضرورت استمرار این جلسات به‌ صورت آنلاین در شرایط بیماری کورونا تأکید کرد. در همین راستا به برگزاری نشست هیئت‌ رئیسه با دانشجویان دکترای تخصصی و نیز اعضای هیئت‌ علمی گروه گفتاردرمانی با دانشجویان مقطع کارشناسی به‌ صورت آنلاین اشاره شد و همچنین از برنامه‌ ریزی و هماهنگی انجام‌ شده برای برگزاری نشست با اعضای هیئت‌ علمی دانشکده به‌ صورت آنلاین در آینده نزدیک خبر داد.

دکتر هادیان در ادامه با اشاره به نشست شورای دانشگاه از موافقت دانشگاه با اعطای پایه تشویقی به سه عضو هیئت‌ علمی دانشکده (دکتر صوفیا نقدی، دکتر زهرا سلیمانی و دکتر شهره جلایی) خبر داد. وی همچنین در بخشی از نشست بر ضرورت کنترل و آپدیت (update) تمام تجهیزات نرم‌ افزاری و سخت‌ افزاری رایانه‌ ای و سیستم‌ های اتصال توسط کارشناسان کامپیوتر برای جلوگیری از مشکلات حین برگزاری کارگاه‌ ها به‌ صورت آنلاین تأکید کرد.
در ادامه نشست دکتر غلامرضا علیایی معاون آموزشی دانشکده با اشاره به ارائه و تدریس دروس دانشجویان به‌ صورت مجازی از نیم سال تحصیلی پیش با شروع شیوع کرونا گفت: با توجه به تداوم شرایط مواجه به این بیماری، در سال جدید تحصیلی نیز به همین شیوه ادامه خواهد یافت. وی در همین راستا با توجه به‌ ضرورت ارائه دروس به‌ صورت آنلاین از معاون اداری مالی خواست که تجهیزات سخت‌ افزاری و نرم‌ افزاری تدریس دروس به‌ صورت آنلاین فراهم شود. معاون مالی اداری از پیگیری تجهیز وسایل کمک‌ آموزشی آنلاین برخی کلاس‌ های درسی و همچنین نیاز تجهیزات سخت‌ افزاری موردنیاز اعضای هیئت‌ علمی برای تدریس خبر داد. دکتر علیائی با اشاره به جلسه برگزارشده معاونان آموزشی دانشکده‌ ها با دکتر قاضی خوانساری مدیر تحصیلات تکمیلی گفت: در این نشست چالش‌ های کارآموزی دانشجویان در مراکز درمانی و بیمارستان‌ ها پس از شروع بیماری کرونا ازجمله کاهش تعداد مراجعه و تعداد کیس‌های درمانی و اهمیت بیش‌ ازپیش تأمین تجهیزات حفاظت فردی و رعایت بهداشت فردی در بخش‌ های درمانی مطرح شد.

وی افزود: با توجه تأکید معاونت آموزشی دانشگاه برای ضرورت حضور دانشجویان کارورز و کارآموز در مراکز درمانی و بیمارستان‌ ها برای ارائه خدمات بالینی؛ پس از بررسی و تبادل‌ نظر مقرر شد برای تأمین وسایل موردنیاز برای حفاظت فردی دانشجویان ازجمله ماسک، دستکش و گان با توجه به تعداد آنان و روزهای حضور در بیمارستان‌ ها از طریق معاونت دانشجویی دانشکده درخواست‌ ها به معاونت دانشجویی دانشگاه ارسال شود. دکتر آذر مهری معاون دانشجویی دانشکده نیز از مکاتبات و پیگیرهای انجام‌ شده با معاونت دانشجویی دانشگاه در این خصوص خبر داد. دکتر سید محسن میر معاون اداری مالی دانشکده نیز از انجام مکاتبه با ستاد اجرایی فرمان امام برای تأمین وسایل حفاظت فردی خبر داد. معاون آموزشی دانشکده همچنین گفت اسامی دانشجویان کارورز و کارآموز به کلینیک‌ ها خصوصی و بیمارستان‌ ها ارسال‌ شده است.

دکتر علیایی گفت: آزمون جامع دانشجویان دکترای تخصصی در تمامی گروه‌ های آموزشی به‌ صورت آنلاین برگزار خواهد شد و در پایان سخنانش از مدیران گروه‌ ها خواست تا با هماهنگی و برنامه‌ ریزی زمینه دفاع دانشجویان دکترای تخصصی پیش از شروع تحصیلی را فراهم کنند.

در ادامه نشست دکتر احمدرضا خاتون‌ آبادی معاون پژوهشی دانشکده در ابتدای سخنانش گفت: با توجه به مأموریت‌ ها و وظایف محول شده به این معاونت، پس از بررسی و نیازسنجی، کارگاه‌ ها آموزشی درزمینهٔ بهبود کمیت و کیفیت پژوهش اعضای هیئت‌ علمی برنامه‌ ریزی و برگزاری شده است. وی بابیان اینکه سخنرانان و مدرسان این کارگاه‌ ها پس از بررسی از بهترین متخصصان در موضوع برگزاری کارگاه بوده‌ اند از اعضای هیئت‌ علمی خواست که با برنامه‌ ریزی و هماهنگی در این کارگاه‌ ها شرکت کنند. وی در ادامه گفت: ۴ کارگاه در ۶ ماه اخیر پس از شیوع بیماری کرونا به‌ صورت آنلاین از طریق وبینار برگزارشده است.

دکتر خاتون‌ آبادی که سمت معاونت برنامه‌ ریزی و توسعه را نیز بر عهده دارد با اشاره به حضور اعضای هیئت‌ علمی و دستیاران دانشکده در مراکز درمانی و بیمارستان‌ ها از مدیران گروه‌ ها خواست باهدف ارائه بازخورد، آگاهی این معاونت از فرایندهای در حال اجرای گروه‌ های آموزشی در ارائه خدمات در این مراکز و همچنین برنامه‌ ریزی بلندمدت، گزارش ماهانه از فعالیت‌ های انجام‌ شده گروه‌ های آموزشی در این مراکز به این معاونت ارسال شود.

معاون پژوهشی دانشکده در پایان سخنانش از انجام مراحل نمایه شدن مجلات انگلیسی‌ زبان دانشکده در پایگاه استنادی اسکوپس (scopus) خبر داد.

دکتر آزاده شادمهر معاون بین‌ الملل دانشکده در ابتدا به ارائه گزارشی از فعالیت‌ های دانشکده در این حوزه از سال ۹۲ پرداخت. وی در ادامه با اشاره به نشست برگزارشده هفته پیش با دکتر معماری، مدیر توسعه امور بین‌ المللی معاونت بین‌ الملل و قدردانی وی از نگاه توسعه‌ ای مجموعه دانشکده و گروه‌ های آموزشی گفت: با توجه به آمار و بازخوردهای مسئولان معاونت بین‌ الملل دانشگاه، دانشکده درزمینهٔ فعالیت‌ های بین‌ المللی کارنامه بسیار قابل قبولی دارد.

وی بابیان اینکه خوشبختانه با توجه فعالیت‌ های انجام‌ شده در فضای مجازی و معرفی رشته‌ های این دانشکده از طریق دانشجویان بین‌ الملل و دانش‌ آموختگان بین‌ الملل این دانشکده و همچنین فعالیت‌ های کمیته فعالیت‌ های بین‌ الملل دانشکده در فضای مجازی در سال تحصیلی جدید از کشورهای با تنوع بیشتری پذیرش شده‌ اند. دکتر شادمهر با اشاره به پذیرش دانشجوی بین‌ الملل در مقاطع کارشناسی در بعضی رشته‌ها برای اولین بار، اظهار امیدواری کرد که زمینه جذب بیشتر دانشجویان در این مقطع در آینده نزدیک فراهم خواهد شد. وی  در ادامه افزود: در دوران بیماری کرونا بیش از ۴ وبینار بین‌ المللی به‌ صورت آنلاین علاوه بر برنامه سخنرانی به زبان انگلیسی اعضای هیئت‌ علمی و دستیاران دانشکده برگزار شد و در ماه‌ های آینده و پیش از اتمام سال در راستای برنامه توسعه‌ ای دانشکده از هفتم مهرماه نیز هفت سخنرانی به زبان انگلیسی و دو برنامه دیسکاشن پلن بین‌ المللی با حضور اعضای هیئت‌ علمی و دستیاران دانشکده و دکتر پورکاظمی عضو هیئت‌ علمی دانشگاه سیدنی برگزار خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به معرفی دکتر رصافیانی دانشیار دانشگاه کویت و پروفسور Greg Kelly دانشیار دانشگاه Ulster از ایرلند از سوی گروه کاردرمانی به عنوان اساتید مدعو، بخشی از رزومه و مکاتبات آنان را ارائه کرد که پس از بررسی مورد تصویب قرار گرفت.

دکتر شادمهر همچنین گفت: دوره master of Physiotherapy که پیش از ایجاد شرایط کنونی کرونا قرار بود به صورت حضوری برگزاری شود با توجه به شرایط کرونا به‌ صورت آنلاین و مجازی برگزار خواهد شد.

معاون بین‌ الملل با اشاره به پذیرش ۱۶ متقاضی بین‌ الملل برای تحصیل در رشته‌ های این دانشکده از پذیرش همه آنان با توجه احراز شرایط و بررسی رزومه ارسالی آنان خبر داد و افزود: در حال حاضر بیش از نیمی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده را دانشجویان بین‌ الملل تشکیل می‌ دهند.

وی در پایان سخنانش بابیان اینکه تمام فعالیت‌ های که در حوزه بین‌ الملل انجام می‌ شود ارزشمند هست تصریح کرد: رویکرد دانشگاه در حرکت به‌ سوی بین‌ المللی شدن از طریق توسعه علوم پزشکی و جذب دانشجویان بین‌ المللی است.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 161325
کلمات کلیدی
لیلا  روستا
تهیه کننده:

لیلا روستا

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *